A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #101169 Első szezon.
(Sorry, eltűntek a tegnap feltöltött képeim. Belebarmoltam a mappáimba a coldline-on. Majd jobban odafigyelek. )
Ez megvolna, bár a végén a sok sérült miatt szoros lett. Most kezdődik valójában a pénz befolyása a játékra. Mi is megkaptuk a megérdemelt jutalmunkat, a büdzsében is meglátszik. Átcsoportosítás után lett 43k és 1,8M.
AZ NB2-ben már 4 külföldi lehet, ezt ki is fogom használni. De a fő feladatom, hogy összeszedjem az NB3-ban kallódó jobb generáltakat. Arra nem számítottam, hogy a magas YR miatt a gép ilyen nagyvonalú lesz a játékos nélküli kis csapatokkal. De nem sokáig áll fenn ez az anomália. Már ötösével kapják az ajánlatokat az NB1-ből a jobb játékosok. Mire a szezon elkezdődik, helyreáll a rend. A gond az, hogy az enyémeket is kerülgetik. De az öt legjobb két hete új szerződést kapott. A többi meg mehet ha akar.
Felsőbb szinten is most kezdődött a pénzosztás, remélem jól gazdálkodnak vele. Mert ha megint csak az én csapatom lesz erős, akkor az egész próbálkozásom felesleges. Nekem nem kellene pénz, hogy kilógjak, még könnyebb dolgom is lenne riválisok nélkül. De egyedül nem jutok sokra, a Haladás karrierben 20 év alatt a 8. helyig jutott az NB1. Annyit nem fogok tökölni. Ha nem válik be az elképzelésem, sztornózom az egészet.