A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #101167 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A feladat nem bonyolult, megpróbálom bekormányozni az NB1-et a top 5 liga közé. Angol pénzdíjak, francia YR, annyira csak nem lehet nehéz. Vagy mégis, majd kiderül. Ilyen drasztikus változtatásokat még nem eszközöltem, nem nagyon tudom mi lesz belőle. De a háborúhoz pénz kell, az meg lesz bőven.
2x10 szezont teszteltem, a benyomások jók is meg nem is. A pénznek volt látszata, itt-ott új stadionokat is felhúztak Orbán nélkül is. Minőségi külföldiek is jöttek, a Fradi például a Guidetti-Thalles csatárpárossal rohamozott 6 bajnoki címig, az edzőjük Petr Cech volt, de sok más ismert játékos, edző jött ide szívesen. Csak a nemzetközi eredmények nem nagyon akartak jönni. Néhány EL csoport, ennyi. A jó ifiket szinte mind rögtön elvitték külföldre, az NB1 meg szép lassan tolatott vissza a listán. De ezekbe majd lesz beleszólásom.
Mivel nem akartam azonnal kilógni, egy olyan kisebb csapatot kerestem, ahol a múltban azért voltak szép eredmények. A választásom végül a Szigeti Veszedelemre esett. 51 szezon az NB1-ben, 4x volt bajnok, legutóbb 1959-ben. Most NB3 Nyugat, itt kezdtem a pályafutásomat, mint Csernai Pál, egykori Csepel játékos, és világhírű edző.
Félidő.
A klub látszatra kilóg ugyan anyagilag a többi NB3-as társaságból, de ez csak a 12 ezres stadion miatt van. Itt sincs több pénz, mint máshol. Finances. Van 32k igazolási pénzem, és 15k a bérkeret. A hátterem egész jó, de a hasonló háttér nem ritkaság még az NB3-ban sem. Feljebb meg pláne.
Kezdésnél betöltöttem az összes szomszédot advanced módban + hozzácsaptam Csehországot. Országok. Mivel a regiment szürke emberke között csak 5 valódi játékosom volt, beállítottam, hogy töltse fel a kereteket generált játékosokkal. Itt aztán egyből kiderült, hogy már dolgozik a francia YR (140). Néhány olyan játékost is generált, akik "normális" esetben az NB1-ben is jók lennének:
Szűcs.
Várhidi.
Kálmán.
Csepregi.
Mohácsi.
Ezzel nem vagyok egyedül, azok a klubok jártak jól, ahol alig volt játékos. Némelyik NB3-as csapat egész komoly erőt képvisel. A Kozármisleny pl. rúgott egy hatost a Paksnak az MK-ban. De hamar kiegyenlítődnek az erőviszonyok, mert a jobb játékosokat viszik az NB1-be. A valódi játékosok közül nálam van még Németh Hermann, Facskó és Vesszős. A maradék kettőt elzavartam. Helyettük hoztam két másikat ingyen, egy szerb kapust, és egy bolíviai csatárt. Utóbbi nagyon örült, hogy ilyen magas életszínvonalú országba jöhet.
Örömében el is kezdte a gólgyártást. Sajnos a staff-ot elfelejtette feltölteni a gép. HoYD, Chief Scout, asszisztens volt, de edző egy sem. Vért izzadtam, mire levadásztam egy külföldi kapus, és erőnléti edzőt, mert magyar személyzet nem kell. Többet már nem hozhattam, de egyelőre elég is lesz. Training, scouting.
Bár a 10. helyre vártak, a 15. fordulóban az élre álltunk. Innen már illene megcsinálni, meg is változtattam a célkitűzést feljutásra. Csak nem rúgnak ki ha nem sikerül, egy hónapja kaptam új szerződést.
A többi holnap...