A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555

Ez a Kádár gyerek meg, te jó ég! 20 szezont pörgettem le, a YR 130, de csak két nála is jobb került elő.

Van néhány a fiatalok között is akik nagyon jók lehetnek, de erre a szintre kétlem, hogy elérnének. De összességében is kevesebb a klasszis játékos, mint gondoltam. A jó háttér nem minden. Nagyon kevés helyen hajlandóak lecserélni a siralmas stábot, megvárják míg az öregek kihalnak a játékból. Aztán hoznak egy még rosszabbat. A hülyeségen a pénz nem segít. Ha egy iszonyat gyenge HoYD hozza a gyerekeket, a top háttér a felét éri csak. Ad a játék könyörületből néhány jó ifit, de 5x ennyinek kellene lennie. Mit lehet várni pl. az egyébként nagyon jó háttérrel rendelkező Honvédtól, ha ennyit tud a HoYD? Sajnos minden klubnál kritikán aluli a személyzet. De erről én is tehetek, mert a gyors pörgetés miatt csak Magyarországot töltöttem be. Talán ha nagyobb a választék, jobb edzőket is igazoltak volna. Ha belevágok majd kiderül. Akkor nem 6000, hanem 50000 emberből lehet majd válogatni.

A leggyorsabb rúgott gólom asszem 9 mp. volt. De kaptam már gólt a 7. másodpercben. 45 méterről rúgták az ötösön bámészkodó kapusom feje fölött.