A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
En most a Valenciaval tolom mar a 12. szezonomat. Az elso evekben eleg remenytelen volt a helyzet a Rea-Barca kettos ellen. Elso 6 evben 2X lettunk bajnokok csak, az elso bajnoksagot iszonyatos makkal nyertuk meg a 2. evben, ugy hogy meg ki is kaptam az utolso forduloban. Csak 2X BL gyoztesek vagyunk, azokat is az elmult 3 evben nyertem, egyszer meg dontosok voltunk, jol kiszoptunk a Pool ellen 5-0-ra. 4X az elodontoben estunk ki. Spanyol kupat 8X is bezsebeltuk, egyszer kikaptunk a Barca ellen. Szuperkupa 10bol 10X meglett. A fiatalokra epitek, szinte minden karrierben igy jatszom. Legdragabb igazolas meg mindig a 27 milkas Negredo, akit nem is en vettem meg, hanem egy elore lezsirozott igazolas mar a jatek elejen. Viszont penz dogivel van, mert csak ugy ropkodnek a tizmillas jatekosok kifele minden evben. A PSG a 4. ev elejen 100 millaert (euro) vitte el Alcacert, hogy aztan teljesen kicsinalja par even belul. Fierroert 110 millio lett volna a vegosszeg a Milantol ha jatszott volna eleg meccset, 17.5 milla mar sosem fog osszejonni, kene meg jatszania 16 meccset, de mar csak kolcsonben jatszik Angliaban. Az elmult 6 evben bajnokok lettunk mindig, szinte mar verhetetlen a csapat, vedelem iszonyat jo, tobbszor is csak 15 golt, vagy meg annal is kevesebbet kaptunk. Parhuzamosan valogatottal is jatszom, elso 6 evben a spanyolokkal voltam, be is huztam EB-t, Konfoderacios kupat, aztan kikaptunk a VB dontoben, utana kovetkezo EB-n meg kiestunk koran, es kirugtak. Utana 4 evig voltam francia kapitany, megnyeruk a VB-t, utana legogtem az EB-n, kirugtak megint, azota a hollandokkal nyomom. Magyarok persze sehol sincsenek (mondjuk a bajnoksag be sincs toltve, csak az 5 legnagyobb spanyol, angol, olasz, nemet, francia), egyetlen egy fasza jatekos van, persze, hogy nalam jatszik, mar 2X spanyol golkiraly, 16 evesen hoztam el a Videotonbol. Most messze a legjobb csapat a mienk szinte az egesz jatekban szvsz, evente csak nehany vereseg csuszik be, a keret jobbnal jobb fiatal jatekosokbol all, kezdenek a nem generalt jatekosok teljesen eltunni a csapatbol. Egy-ket kep: