A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #101108 A 14 nézős FA meccs tényleg elkerülte a figyelmemet. De pl. a Principat (Andorra) 740 győzelem nélküli meccse az EL-ben már nem. De azt is észrevettem, hogy ott a PL-ben a St Neots Town, Ilkeston, St Albans City. Ezek közül a játék elején csak a St Albans választható, mert a másik kettő még valahol a 6. liga alatt rejtőzködött.
De engem nem lepnek meg ezek a random eredmények, feltámadások, eltűnések. Szabadságon pörgetve már viszonylag rövid idő is elég, hogy hihetetlen dolgok történjenek. 20 évet pörgettem már előre (fm14), eltűnt a játékból a Fradi, MTK, Diósgyőr trió. Feljutott a Létavértes, Baja, bajnok lett a Pápa, meg hasonlók. Erre elég volt 20 év is. 100 év már sok, olyat láttam a 12 idejében, ott totál fejre állt minden. Ezer év meg rengeteg idő. Egyébként megnéztem az NB1-et is. A Vidi meg a Győr nyerte a bajnokságokat, kb. 100 évenként 1x volt egy Fradi vagy Debrecen győzelem. A Vidi nyert NB1-et 541-szer, a Győr meg 451-szer. Ez együtt 992 bajnoki cím. Kis csapat nálunk nem támadt fel. De ha az NB1-et pörgette volna ezer évig, lehet, hogy pl. a Zalaszentgrót nyert volna 300 bajnokságot. Semmi ráció nincs ezekben. Érdekességnek jó, el lehet róla beszélgetni.