A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #101106 A játék is beleőrült ebbe az irgalmatlan hosszú időbe. A BL rekordnézőszáma félmillió, az EL-ben közel 600000, több millió értékű játékosok a 4. osztályban, meg sok hasonló fals adat. CR7 és Messi BL rekordjait viszont 1000 év sem volt elég megdönteni. A Vidi is rekorder, mint a legtöbb gólt beszedett csapat 2924-ből.
A Man. Utd. szurkereknek viszont lenne egy nemes feladat. Éppen most zúgtak ki a League 2-ből, vissza lehet vinni őket.
Majdnem 800 éve már, hogy utoljára PL-t nyertek. Az Old Trafford befogadóképessége 8910, a háttér egy romhalmaz, és nincs egy vasuk sem. De csak az vállalkozzon rá, akinek atomerőmű rejtőzik a gépében. Az én i5-ösöm, és a 12GB ram erre láthatóan nem nagyon alkalmas. A .fm fájl mérete 1,1GB, alig bírok vele. Mondjuk nem csodálom, mert évszázadok, vagy ezer év óta halott emberek tömkelegéről vannak részletes adatok. A United-nél van pl. 59 legenda, egy részük még valódi ember (volt), de minden adat megvan róluk. Kőbe vannak vésve örök időkre.
Ennyi elég is volt ebből. De legalább elmondhatom, hogy láttam a 3015-ös BL döntőt.
Érdekes módon azt egyetlen akadás nélkül meg tudtam nézni. Kíváncsiságból csináltam egy mentést is, ahhoz 2,5 perc kellett. De ennél is jobban érdekelne, hogyan pörgette le az elkövető ezt az 1000 évet két hónap alatt.
Ja, a Chelsea 1000 év alatt nem nyert PL-t.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.08.04. 17:37:47