A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Somae #101093
Guildford City - 3. szezon
Feljutván a 7. osztályba az Isthmian League-be kaptunk besorolást, és gyors végigfutva az ellenfelek keretét rá kellett jönnöm, hogy ez sem szabadna, hogy nehezebb legyen, mint az előző szezon. Ennek megfelelően ismét csak pár kölcsönjátékossal bővült a keret, illetve akiknek lejárt a szerződése mehettek, nem hosszabbítok senkivel, mindenki pótolható ezen a szinten. Cél az azonnali feljutás volt részemről, vezetőség a kiesés elkerülését kérte, mosolyogtam egyet és megígértem nekik, hogy ezt valahogy összehozzuk. :) Felkészülés során csak győzelmeket hoztunk, úgyhogy nem nagyon aggódtam. Nem is kellett, sima bajnoki cím ismét, legtöbb szerzett pont, legtöbb rúgott gól a liga történelmében, úgyhogy hengereltünk. Az FA kupában a második selejtező körből indultunk (ahogy eddig is), de most különösebb izgalmak nélkül jutottunk el az első fordulóig, szerencsére csak gyengébb csapatokat kaptunk a sorsolásnál. Az első fordulót már izgatottan vártam. Az ellenfél pedig a 4. ligás Notts County lett, idegemben. Hát mondom egy fokkal jobb mint az első szezonos Yeovil Town, de azért magamba elkönyveltem a kiesést. Az első meccsen viszont sikerült kiharcolnunk az 1-1-es végeredményt, így jöhettek az 1000 férőhelyes Guildford-i katlanba. :) Itt jött a még nagyobb csoda, telt ház előtt egy gyors góllal vezetést szereztünk, át is álltunk full védekezésre aminek az eredménye az lett, hogy nem változott a végeredmény, továbbjutottunk. Jött a következő kör sorsolása, és a szintén negyedik ligás Newport County, ismét idegemben. Titkon már mosolyogtam és a harmadik körbe láttam magunkat, ahogy az Old Trafford-on, a Stamford Bridge-n vagy az Anfield Road-on mérkőzünk meg valamelyik sztárklubbal. De az öröm csak a meccs kezdetéig tartott, nem jött össze ismét a bravúr, elég simán vertek minket sajnos. Persze szomorkodásra nincs ok, papírforma volt. Úgyhogy jövőre már jöhet az igazi football, vége a lötyögésnek, jön a 6. osztály. Szezon végén új szerződést ajánlottak, el is fogadtam két évre, illetve a hőn áhított pálya újrafüvesítésbe is belement a vezetőség. Aztán jött a hír, hogy 2000 férőhellyel bővítik a stadiont, mivel a Vanarama Conference-be a 3000-es stadion a minimum. Ezzel csak az a nagy bajom, hogy az átlag nézőszámunk úgy 150 fő, úgyhogy egyrészről nem lesz kihasználva, másodsorban pedig 300 ezer fontunkba került, ami nagyon nem tett jót a költségvetésnek... De hát ez van, a szabály az szabály.
Utoljára szerkesztette: Somae, 2015.07.28. 23:30:36