A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #101081 Kipróbáltam a Director of footbal challenge-et.Azért azt,mert ott semmit sem kell csinálnom. 
Új karriert nem kezdtem,a félredobott Ankaragücü kéznél volt.2022 szeptemberben jártam,az égvilágon mindent rábíztam a DoF-ra,és elhúztam a pi...szabira 3 évre.Ha maradok,két dolgot tehettem volna meg.1-kirúghatom,ha nem vagyok elégedett a ténykedésével.2-eladhatok játékost,hogy plusz pénzt csináljak neki.Ezeken kívül minden tilos a számomra.Ezek nem vonzottak,oldjon meg mindent egyedül.Előtte azért kirúgtam a török paprikajancsit,és az elérhető legjobbat megpróbáltam megszerezni.Végül jött Zahovic,aki azért nem egy nyeretlen kétéves.Minden a nyakába szakadt(a taktikai dolgok pedig az asszisztensre).Hogy képben legyen a T.olvasó,egy 4-szeres bajnok,EL győztes,és BL döntős csapatot adtam(kölcsön)nekik.
Nagy vonalakban,hogy mit alkotott a DoF 3 szezon alatt.A klub értéke 328M volt amikor elmentem,ezt lehúzta 231M-ra(Pedig közben felépült az új stadion,ami azért nem kicsit dob az értéken).87M-ért igazolt,és 37-et hozott be eladásból.Ez a -50M volt az egyik ok,hogy mindhárom szezont negatív egyenleggel zárta.A 3 begyakorolt taktikám a 4-1-3-2 különböző variációira épült,szélsők nélkül.Mikor visszajöttem,mégis 5 szélső volt a keretben.Őket az infarktus határán álló asszisztens már javában képezte át CM-nek,meg csatárnak.Mert a taktika nem változott,a pályán nem lett volna helyük.Közben eladott(elengedett)3 meghatározó embert,de meglepetésemre a magot egyben tartotta.És bagóért eladott hármat a hozott tehetségek közül is.És akkor a mások ok,hogy miért ez a nagy mínusz.Mikor elmentem üdülni,senki nem keresett 80k fölött,és 65k fölött is csak négyen.A kezdők jellemzően olyan 40-60k között,a rotációsok,tartalékok 25-35k körül.Kulcsjátékos zéró.Mikor visszajöttem,ez fogadott.Az oké,hogy van pénz a török ligában,de ennyi azért nincs.Nincs az a pénzdíj,BL bevétel ami ezt kompenzálná.Mikor visszajöttem a konyhából a hideg vízzel és a borogatással,mondom megnézem az eredményeket is.Kár,hogy nem hoztam be egy nyugtatót is.A francnak kell nekem vért izzadni,mikor ezek okosabbak nálam.3 bajnoki cím,2 kupagyőzelem(2023,2025),1 BL győzelem(2023).Mellé még egy Világ Kupa(2023),egy BL negyeddöntő(2024),és egy BL elődöntő(2025).Anyátok!
És a megaláztatásnak még nem volt vége.2 napra rá hogy visszajöttem,a vezetőség új szerződést tolt elém.Nagyon elégedettek velem.Fasza.Közben az asszisztens ikon lett,amit éppen meg tudok érteni.Mindenféle idegen posztokon rohangáló muksókkal is megcsinálta,ami nekem nem sikerült.
Asszem új hivatás után kell néznem.Előveszem a Civ5-öt és leszórok néhány atombombát.