A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #101077 Tény,hogy nagyon ritka,de előfordul.Állították ki kapusomat 16-oson kívüli kezezésért azonnali pirossal,és ellenfélnél is volt már ilyen.De nem emlékszem,hogy pl. időhúzásért láttam volna sárgát kapó kapust.Pedig szoros meccsen az fm rendszeresen azzal operál.Nekik lehetne mutogatni a sárgákat.A 11-es+sárga,piros lapot sosem figyeltem,de hiszek neked.Kakaskodások sincsenek,pedig már alig van meccs anélkül.Páros kiállítás sem ugrik be,pedig nem lehet mondani,hogy irl. szenzációszámba menne.
Ezzel együtt,bár nem tartozik szorosan a meccshez,a közönség is túl steril.Már a törököknél is le tudtam úgy játszani egy derbit a Galata ellen,hogy egy fia görögtűz nem volt.Nem azt mondom,hogy hordágyon vigyék el a fejbe dobott játékost,de lehetne valami érzelmeket csalni a pálya köré.Néha bevillantani pár félőrült szurkolót,vagy a 91.percben győztes gólt szerző játékos a nézők nyakába ugrik örömében(jutalma egy sárga).Zárt kapu,vagy pénzbüntetés,mert az ultrák idegenben leamortizáltak egy szektort.