A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #101061 Képtelenek már értelmes dolgokat kitalálni.De talán nem is kellene erőltetni.Amik tényleg fontos újítások,és hirtelen eszembe jutnak a 12 óta.
Add-remove leagues.
Head of youth development.
A (pénztermelő) túrák.
Van még néhány,de ezek hiányoznának ha nem lennének.De ez idő alatt ezer meg ezer olyan újítás került be,aminek jó része jelentéktelen.Nem olyan régen vettem elő a 12-t,hát egy felüdülés volt a 15 után.Érdekes módon ugyanolyan jól játszható az időközben bekerült sok ezer ötlet nélkül is.Ami megdöbbentő volt az időutazásban,hogy a különböző interakciók mennyire uralják azóta a játékot.Akkor még el lehetett menni klotyóra anélkül,hogy mikrofont dugjanak az ember orra alá.Vagy óvó bácsit kelljen játszani a sok értetlen játékossal.Ez a vonal,amit vég nélkül bírnak fejleszteni.Oké,a tactical,scouting,training beállítások is változtak,finomodtak,de a régivel sem volt probléma.Persze szebb lett,meg modernebb az interface is,de ez mondjuk alap,nem játékmenetet érintő fejlesztés.De már olyan szinten lett mikromenedzsment a játék,hogy egy teljesen kezdőt simán elriaszthat.Nem sírom vissza a régebbi kiadásokat,de láthatóan végére értek a kreatív ötleteknek.Nagyon nem tudom bírálni ezért őket.A világ egyik legegyszerűbb játéka a futball,csak a körítést tudják folyamatosan turbózni.Viszont lassan már ott tartunk,hogy a futball része háttérbe szorul a játéknak a sok egyéb tevékenység mellett.
Személy szerint nekem megfelelne,ha minden 2-3 évben jönnének ki egy új kiadással.Közben csak az adatbázisokat tartanák naprakészen.De akkor hol lenne a bevétel?Ráadásul éppen az adatbázis az,amivel egyre több a probléma.A korábban legendásan pontos fm adatbázis egyre több hiányosságot,hibát tartalmaz.A top ligák,és néhány jobban szem előtt lévő bajnokságon kívül hemzseg a hibáktól.A legutóbb kiadott téli db. pedig egy kritikán aluli tákolmány.Olyan játékosok vannak a csapatokban akik oda sem kerültek.A leigazoltak viszont hiányoznak,ahogy a télen szerződést hosszabbítók némelyike sincs megcsinálva.Tudom miről beszélek,szeretek eldugott helyeken is felbukkanni.De ezért nem kell Indonéziába vagy Peruba mennem,az NB1-ben is ez van.Nem tudom mi a fene történhetett.Nem jut rá idő,nincs elég ember hozzá,vagy nem tudom.De nem jól van ez így.