A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Somae

Guildford City 2.Szezon

A feljutás után a vezetőség a kiesés elkerülését tűzte ki célul, én ennél azért többet vártam a csapattól. A felkészülés ismét jól sikerült, sok győzelem, pár döntetlen, nem volt rossz. Átigazolásoknál nem voltam túl aktív, 3 játékost sikerült elhozni kölcsönbe magasabb osztályból, mind a védelembe érkeztek, a többi poszton nem éreztem, hogy ebben a ligában gond lehetne. A kieséstől olyannyira megmenekültünk, hogy megnyertük a bajnokságot, elég simán. Na mondjuk a szezon közepén szép mélyrepülésbe kezdtünk, 6 meccsen keresztül nem tudtunk nyerni, és a 10 pontos előnyünk is elfogyott, de utána egy kis posztvariálással sikerült visszanyerni a jó formánkat és megnyerni a bajnokságot.. Még a Southern League Cup érdemel említést, ahol egészen a döntőig sikerült menetelni, ott azonban hazai pályán nem sikerült a bravúr, így maradt az ezüst. Ráfoghatnám a kiállításra, és az ellenfélnek megítélt büntetőre, de igazából nem sok köze volt hozzá, egyszerűen pocsék volt a játékunk, nem érdemeltük meg. Következő szezont tehát már a 7. osztályban kezdhetjük meg, az előző szezonból kiindulva ha nem is a bajnoki címet, de a rájátszás elérését mindenképpen reális célnak látom, meglátjuk mi sül ki belőle. Anyaegyesületet továbbra sem tudok kérni, amit nem igazán értek. De azért ha megint sikerül hozni pár embert kölcsönbe (fizetésüket egyiknek sem kellett állnom eddig), akkor nem lehet túl nagy gond. Nagy szükségünk lenne még az edzőközpont fejlesztésére, de még anyagilag nem állunk olyan jól. Meg egy újrafüvesítés is jól jönne, mert a pálya talaja "nem túl egyenes" a játék fogalmazása szerint,szerintem meg csak egy fűnyírót kéne beszerezni, és nem mindig csak kizavarni a kecskéket a gyepre... :)
    Utoljára szerkesztette: Somae, 2015.07.10. 22:54:33