A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #101040 Nem látok én ebben semmi kihívást.Persze ott lehetne vergődni a limonádé SPL-ben,de mi értelme?50 szezon után éppen ott tartanék,mint 5 után.
Olvastam egy karriert,abban leírta a srác minden kínját(fm11,vagy 12).Ugye van az 50 ezres nemzeti stadion,amit a város szimpátiából névleges összegért ad ki nekik(az ideiben 3€/per szezon).És mivel őrült skótokról beszélünk,pár év múlva már tódult a nép a meccsekre.Főleg amikor már az első osztályig jutott.Szóval a meccsenkénti 30-40000 ember után félmilliós meccsbevételei is voltak.Kiadás persze alig,így aztán egy idő után már pénzhegyeken ült.De hozzá nem lehetett nyúlni.A jó háttér miatt jöttek neki jó ifik,de az is inkább átok volt.A fejét verte a falba,mikor a tehetségei hipp-hopp elhúztak a Championsip-be.De ment mindenki,aki két egyeneset rúgott a labdába.Még az angol League 1-be is,mert ott legalább kaptak fizetést.Egy-két jobb szezon után(5-6.hely)a Rangers,Celtic,Hearts elvitte minden épkézláb skót játékosát.100 ezres adatbázissal játszott,hogy legalább pár olyan embert össze tudjon szedni,akik hobbiból is hajlandóak játszani,és mégis megütnek egy szintet.9 szezon után bedobta a törülközőt,mert nem jutott semmire.Többet harcolt a kiesés ellen,mint a jó helyekért.1 kupadöntője volt,azt 0-6-ra elbukta a Rangers ellen.
Szerintem még sokáig is bírta idegekkel.Nem állítom,hogy nem lehetett volna kicsit többet kihozni belőle,de elég jól csinálta.A legtöbb ember ennek a közelébe sem jutott volna.Nekem eszembe sem jutna ilyenbe belevágni.Ahol nem látom a fejlődés lehetőségét,az nem érdekel.