A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #101026
Még decemberben indítottam ezt a karriert,de 4 gyors szezon után félretettem.Márciusban elővettem,és újabb 4 szezont tettem hozzá.Utóbbi négyet eléggé el nem ítélhető módon szabadságon töltöttem.Sokat nem kockáztattam,itthon akkorra már hülyére vertünk mindenkit.A segédem is hozta a 4 bajnoki címet,közte egyet veretlenül.Átigazolási időszakokban kerültem elő,erősítgettem a csapatot,meg szerveztem a túrákat.Amikor aztán Albánia belépett az EU-ba,végképp kézbe vettem az irányítást.Végül 12 év után megvan a BL is(az 51 éves Kassai vezette
).Előtte már volt egy bukott EL döntőm,tavaly pedig BL elődöntőig jutottam.Ennyi volt,játszani sem volt sok kedvem,nemhogy beszámolókat írni.Több mint fél évig húztam ezt a karriert,pedig csak nyolc szezont toltam végig a 12-ből.Az első négyben leraktam az alapokat,a végén meg learattam a babérokat.
Egyébként hasonló volt,mint egy magyar karrier.Ellenfél itthon sehol,az ifikkel is simán megnyertem volna a bajnokságot.Amiatt viszont mégis nehezebb,hogy csak 4 külföldi lehetett a kezdőben.De volt jó néhány olasz,svájci,belga kettős állampolgárom,akikkel tartottam a frontot.Az EU csatlakozás után meg hírmondónak is alig maradt albán a csapatban.Az is segített,hogy csak 5 év kellett az állampolgársághoz.Sok korábban hozott külföldi srác időközben már albán lett.
Egy időre megint befejeztem a játékot,de később még kitalálok valamit.4 hónap van a 16-ig,az hosszú idő.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.07.01. 12:42:36