A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Somae #101016 Sziasztok.
Már régóta szemlélője vagyok a topiknak, de most van annyi időm, hogy tudjak annyit játszani, amiről már érdemes is írni. Remélem, nem bánjátok!
Lassan egy éve Angliában élek Guildford-ban, és mivel a helyi foci kb. olyan szinten van, hogy a magyar megye IV-ből kéne megfelelő ellenfelet keresni, akiket le is győznének, így úgy voltam vele legalább megpróbálok ezen változtatni, ha csak virtuálisan is.
Szóval Guildford City, angol 9. osztály, a csapat történelme "fantasztikus", nyertek már 8. osztályt is. :) Stadion is hatalmas 1000 férőhelyes libalegelő, futópályával körbe, kis lelátórésszel. Egyszóval tipikus angol körülmények na... :)
De azért legalább a pénzügyek nem teljesen siralmas, mivel nincsenek. :) De adósság se, úgyhogy tényleg teljesen tiszta lappal tudtam nekifutni. Alapból van pár játékos a keretbe, pl. Nuno Pereira, aki volt a Sporting Lisabon játékosa is, de valahogy itt kötött ki. Így a támadó szekció máris rendben volt. Igazolni amúgy sem volt pénz, de a fizetési keretbe volt némi tartalék, így pár játékost tudtam hozni ingyen, akikkel feltöltöttem a keretet egy kicsit. Elvárás a bajnoki cím volt, és ebben a hatalmas tudású mezőnyben reméltem, hogy ez is az elvárható. Biztonság kedvéért azért 9 felkészülési meccset is játszottunk, hogy készen álljanak a srácok a startra, vegyes ellenfelek ellen. Ezekkel nem is volt gond, magabiztosnak tűnt a játék, szóval bíztam a remek szezonban. A taktika egy alap 4-4-2, semmi extra, labda ki a szélre, szélsők beívelik a 16-osra és valaki a 2 csatár vagy a 2 középpályás közül majd csak bekotorja 1 szer vagy 2 szer. :) Szerencsére ezt teljesíteni is tudták, így elég simán meglett a bajnoki cím és a feljutás, bár voltak azért hullámvölgyek, az 5 zakó pl. elég sok ezen a szinten szerintem, úgyhogy van még mit csiszolni a játékon. Az FA Vase nagyon rosszul sikerült, bíztam egy jó eredményben, de már a 3. meccsünkön elvéreztünk, a meccs képe alapján telesen megérdemelten. Az FA Kupa viszont fantasztikusan sikerült, a második selejtező kőrből indulva nálunk magasabb osztályú ellenfeleket kiütve eljutottunk az első fordulóig ahol a 3. osztályú Yeovil Town-t is újrajátszásra kényszerítettünk. Ott persze már érvényesítették a papírformát, de ettől függetlenül nagyon büszke voltam a srácokra, nem gondoltam volna, hogy eddig jutunk, persze sok szerencse kellett hozzá, de akkor is. Ráadásul anyagilag is jót tett nekünk, sok néző, plusz továbbjutási pénz miatt kaszáltunk 21 ezer fontot, ami ezen a szinten elég soknak számít. Következő szezont tehát már a 8. osztályban kezdjük, vezetőség elvárása (akiket amúgy a szezon közben kaptam, megvették a klubot, pénzt persze nem hoztak.. :) a kiesés elkerülése, és én se várok sokkal többet egyelőre, meglátjuk, hogyan tudunk erősíteni. Bízok benne, hogy most már tudok hozni 1-2 jónak számító kölcsönjátékost pár magasabb osztályú csapatból. Sokan segítene ezen egy anyaegyesület, de ezek keresése ez idáig eredménytelenül zárult.
Utoljára szerkesztette: Somae, 2015.06.28. 19:02:08