Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy a helyezésükből várható volt,nagyon gyenge az állomány.Egyébként van itt egy hazánkfia is.Ez is sokat elmond a csapat erejéről,hogy 3,5 csillagos játékos.A 8-as determination értéke miatt nálam nem sok sót eszik meg.Ami ennél lényegesebb,hogy 8,2M az átigazolási keret,és 846k a bérkeret(Ami majdnem veri a plafont).Aggódnom azért nem kell,a Bundesliga bővelkedik reputációban,és pénzben.
Hogy mit fogok játszani,arról fogalmam sincs.Majd a nyári véres és erőszakos keretszűkítés után eldöntöm.Mert az első keretben 35,a tartalékban 37 ember lébecol.Ez majdnem 7 teljes csapatra való profi játékos.Vége az ingyen kenyérnek.Annyit már a 2.nap megtettem,hogy kirúgtam a gyenge képességű HoYD-t.Az nem létezik,hogy itt a jó háttér+a német YR,és nincsenek jó ifik.Valamint folyamatban van 6 scout,és két edző igazolása.Nem lesz blitzkrieg ez az állomásom,komolyan veszem a dolgokat.És mivel az utolsó munkahelyem ebben a karrierben,innen már tényleg csak nyugdíjba megyek.
"Tisztelt Jelentkező,
Örömmel értesítem, hogy a TV2 Akadémia „Sportriporter” képzésének írás- és szóbeli felvételijén: MEGFELELT."
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Majd írj, hogy működik-e.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Jön a nagy kedvencem és ingyen!

Ez is letudva,nem okozott semmi nehézséget.Teljesen simán nyertük a bajnokságot,és a kupát is.A nagy monotóniába csak a BL hozott izgalmakat,nem is keveset.Az első kieséses körben a Barca ellen kellett egy kis szerencse.Idegenben egy megérdemelt,harcos 0-0.Itthon pedig a 89.percben egy sorfalról lepattant Depay szabadrúgást vágott be Verratti.A Sampdoria ellen már aránylag könnyen jutottunk tovább,az elődöntőben pedig jött az Inter,az egyik korábbi csapatom.Oda-vissza győzelem,nem volt kérdés.A döntőben pedig várt a másik korábbi csapatom,a Real Madrid.Ott már sajnos elfogyott a tudomány.Az előjelek sem voltak jók.Cavani,és az egyik balhátvédem sérült volt,a másik balhátvéd pedig eltiltott.Mindegy,ez sem magyarázat,simán elvertek bennünket.Így tehát ebben a karrierben 2 BL döntőm volt,és mindkettőt elveszítettem(az elsőt éppen a Real Madriddal).Kicsit szomorú vagyok,de túlélem.Nem is ezért jöttem ide,amit akartam,azt pedig megcsináltam.
Jelenleg munkanélküli menedzser vagyok,és csak Bundesliga klubokkal fogok tárgyalni.A dolog szépséghibája,hogy egyedül az osztályozón megmenekült Nürnberg van menedzser nélkül.Nem tudom mitévő legyek.Jelentkezzek be náluk,vagy várjak a sült galambra?Most kiléptem,majd átgondolom.Egyébként ez az aktuális Bundesliga tabella.Tavaly a Bőrgatyások 25 pont előnnyel lettek elsők.No comment.
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha a FAKE könyvtár nincs törölve, akkor az OTP BANK LIGA milyen néven fut?
www.smart-bus.hu
<#levele>#levele>

Egy rövid helyzetjelentés, a bajnokság felénél. Természetesen először is jár a gratuláció mindenkinek, az elért eredményekért. Csak így tovább srácok!
Nálunk a helyzet, hogy sikerült egy elég jó formát és szériát kifogni és így 23 meccs után vezetjük a tabellát.
A meccseket tekintve, voltak kisebb hullámvölgyek, de ezt betudom inkább annak, hogy a jó Isten nem bánt velünk kesztyűs kézzel a sérüléseket tekintve... :/
A Ligakupában a Preston után megkaptam a Villát és érezte Lambert, hogy muszáj kiküldenie ellenem a legerősebb csapatát, mert amúgy lehet baj, így hát hazai pályán 1-0-ra kikaptunk egy szöglet utáni Okore fejessel, ami a kapufáról pattant vissza és úgy fejelte be...
A vezetőség szerződést is hosszabbított velem, mert elégedettek a teljesítményemmel, így hát 2017-ig van már kontraktusom.
A bajnokság végénél jelentkezem!
2019/2020
Igazolások.
Bale kivételével mind generált. Őt is csak méregből igazoltam, mikor a nyár végén Ben Arfa lesérült fél évre.
Év elején elveszítettük a Szuperkupát a PSG ellen 1-0-ra (27-5 lövési arány). Meg a korábban linkelt meccsen estünk ki a Ligakupából.
Francia Kupa.
Bajnokság.
Bajnokság játékos statok.
Az elején a Monaco elhúzott, de aztán a Lyon kiütése után beindult a csapat.
BL csoport.
Perugia ellen kaptunk ki idegenben, jól megerősítették azt a csapatot.
Első fordulóban jött a Dortmund, idegenben 4-2-re, otthon 3-1-re vertük őket magabiztosan. Jöhetett a Real Madrid. Idegenben szoros meccsen 2-1-re kikaptunk, otthon 4-1 vertük el őket. Talán a legbugosabb meccs volt a 15 alatt nálam, védőm kiugratásából szerezték az egyetlen góljukat, náluk Hummels rúgott egy érdekes öngólt, majd egy indítás után mellel átvette a labdát hátrafelé, megállt pár másodpercig, addig a csatárom rásprintelt a labdára, és belőtte a kapus mellett. Nálunk utána a kapusom futott ki egy kósza indításra, 18 méterre a kapujától maga elé fejelt a labdát, nem futott utána, az ellenfél csatára rásprintelt, de szerencsére kapásból fölé lőtte...
Ezután jöhetett az MU.
Hazai meccs.
Csak a szokásos. Az egyetlen ziccerük az volt, hogy a hülye védőm olyan röviden adta haza a labdát, hogy a távolság feléig se ment el, a csatár meg egyedül vihette megint a labdát a kapussal szemben. 4 kapufa, 7 ziccer. Éljen a reális ME.
Idegenben 4-3-ra vertek egy kiegyenlített meccsen, de a hazai meccs miatt simán megérdemeltük volna a döntőt.
BL.
Statok.
Malcom.
Tielemans.
De most legalább belülről is megtapasztalom,milyen inkompetens tud lenni a gépi staff.Egy "normál" karrierben szó sem lehet róla,hogy bármivel kapcsolatban hagyjam döntést hozni őket.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.04. 09:05:37
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Ugyan már,srácok!Bírjátok ki békében ezt a 4-5 hónapot,aztán sírhattok másnak.

Sisto is jól járt az odaigazolással.
Megy majd nyáron a Sevilláva, ingyen.
Nem nagyon kell idegeskednem.A legnagyobb fejtörést eddig az okozta,hogy essek ki a lehető leggyorsabban a Liga kupából.Végül 5 ifivel,és büntetőkkel sikerült.Egyetlen igazán gyenge meccsünk volt,a Sahtar ellen a BL-ben.A három legjobb ember Cavani,Depay,és Origi.
Kíváncsiságból megnéztem,az elmúlt években mennyit költöttek játékosra az elődeim,és mit tudtak kihozni belőle.
2015 - 228M€ L.Blanc - bajnoki cím,BL első kieséses kör.
2016 - 167M€ L.Blanc - bajnoki cím,BL első kieséses kör.
2017 - 126M€ L.Blanc - 2.hely,BL negyeddöntő.
2018 - 91M€ L.Blanc - 3.hely,BL elődöntő.
2019 - 121M€ F.de Boer - 2.hely,BL első kieséses kör.
2020 - 96M€ Z.Zidane - 2.hely,BL negyeddöntő.
2021 - 0€ B.Napoleon - ?
Véget ért még egy év. A bajnokságot utcahosszal nyertük, behúztuk a kupát és a szuperkupát is. A BL-ben a csoportban 100%-osan teljesítve mentünk tovább. Az első körben a Benficát simán kiütöttük, majd jött a tavalyi mumus és BL győztes Juve. Idegenben nagy szerencsével 3-2-re kaptunk csak ki. Otthon a 92. percben hoztuk 3-2re a meccset, és jöhetett a hosszabbítás. Hatalmasat küzdöttünk, de a ráadásban elfogytunk, és kikaptunk. Nem tudom mi kéne, hogy továbbjussunk a 4 közé.
BL meccsek. Juve visszavágó.
A legcsóróbb csapat voltunk a 4 közt. Hetente 180 ezret költünk euroban fizetésre, a Juve ennek több mint a tízszeresével gazdálkodik. Kéne pár beton védő, de nem jönnek, és nem is tudnék normális fizetést adni. A legtöbbet kereső 18,250 eurot visz haza hetente, Xulu az afrikai védő. Nincs mese pár fiatal dél-amerikai wonderkidet nekem kell kinevelni. Meglátjuk mit hoz a jövő. Kicsit megfeneklettünk. Csak a BL meccsek tartogatnak izgalmakat. Filózok folytassam-e a karriert a BL győzelemig, mert pár évbe még biztos belekerül, de a bajnokság lapossága miatt kicsit unalmas a mentés. Lehet pihentetem kicsit, pedig a BL győzelem jólesne, és meg is lesz, kérdés mikor.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.03. 19:16:13
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A tegnapi kudarc megerősített és egy új karrierbe kezdek, egy újabb angol, 6. ligás csapatot választva.
http://fm14eastleighfc.blogspot.com/2015/02/201314-i-szezon.html
A linket másoljátok ki, ha van hozzá kedvetek, mert még ifjú vagyok és bohó, url-t még nem szúrhatok be.
Egyenlőre csak ennyi, és ez sem a már megszokott sysfox-i stílus és minőség, de valahol ezt is el kell kezdeni 😊