Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végül mégsem vártam,és bejelentkeztem a Nürnbergnél.Fel is vettek azon nyomban.De az interjún most már észnél voltam,és nem fogadtam el,hogy nem nyúlhatok a staffhoz.Mert itt is feltételül akarták szabni ezt az érthetetlen marhaságot.Végül ezzel együtt is kellettem.Sokat nem tudtam a klubról,de most már tudom,hogy van mire büszkének lenniük.Az 1.FC.Nürnberg kilencszeres német bajnok,és négyszeres kupagyőztes.De ezek a szép sikerek a régmúlt homályába vesznek.A bajnoki címek többsége Hitler sörpuccsának,bebörtönzésének,majd későbbi felemelkedésének idejére esik.De a legújabb is 1968-ból származik.A legutóbbi trófea pedig egy 2007-es kupagyőzelem.A klub nem szegény,nem gazdag,adósság nincs.50 ezres stadionnal,és ha nem is kiemelkedő,de nagyon jó háttérrel rendelkezik.

Ahogy a helyezésükből várható volt,nagyon gyenge az állomány.Egyébként van itt egy hazánkfia is.Ez is sokat elmond a csapat erejéről,hogy 3,5 csillagos játékos.A 8-as determination értéke miatt nálam nem sok sót eszik meg.Ami ennél lényegesebb,hogy 8,2M az átigazolási keret,és 846k a bérkeret(Ami majdnem veri a plafont).Aggódnom azért nem kell,a Bundesliga bővelkedik reputációban,és pénzben.
Hogy mit fogok játszani,arról fogalmam sincs.Majd a nyári véres és erőszakos keretszűkítés után eldöntöm.Mert az első keretben 35,a tartalékban 37 ember lébecol.Ez majdnem 7 teljes csapatra való profi játékos.Vége az ingyen kenyérnek.Annyit már a 2.nap megtettem,hogy kirúgtam a gyenge képességű HoYD-t.Az nem létezik,hogy itt a jó háttér+a német YR,és nincsenek jó ifik.Valamint folyamatban van 6 scout,és két edző igazolása.Nem lesz blitzkrieg ez az állomásom,komolyan veszem a dolgokat.És mivel az utolsó munkahelyem ebben a karrierben,innen már tényleg csak nyugdíjba megyek.
<#taps>
Darthmushroom
rettegjetek 😄 nehogy engem halljatok am bocs az offért 😄
"Tisztelt Jelentkező,
Örömmel értesítem, hogy a TV2 Akadémia „Sportriporter” képzésének írás- és szóbeli felvételijén: MEGFELELT."

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

az elején nem voltam biztos a karrier sikerességét illetően, így nem posztoltam az első 2-3 szezont, aztán már csak szimplán lusta voltam. 😄
zyndar
Geobácsi már nem osztja meg a sikereit? 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

minden szezonról vannak képeim elmentve (nem csak tabellák, meccsek, igazolások, húzóemberek, minden ami egy beszámolóhoz kell, csak éppen nem posztoltam őket szezononként), feltölthetem valahova rar-ban, ha van rá igény.
Zenszkij
csendes karrier 😄 szegény Madrid 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

<#hawaii>

Volcanor
Szívesen, örülök, hogy jó lett.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Zenszkij
jó nálam is, köszi a megosztást <#eljen>

Jó ez kolléga úr.Azt is jól viseli,ha a monitor(1366x768) és a TV(1920x1080) képernyőjét felváltva kapcsolgatom.Néhány skin már bedobta ettől a törülközőt,de ez jól bírja.
Volcanor
Tessék.
Majd írj, hogy működik-e.

Zenszkij
akkor a bőrgatyásokra ráfér az edzőváltás 😄

Zenszkij
ha feltudod valahova tenni, megköszönném, tetszik ,letisztult

Hoppáré!

Jön a nagy kedvencem és ingyen!

Ez is letudva,nem okozott semmi nehézséget.Teljesen simán nyertük a bajnokságot,és a kupát is.A nagy monotóniába csak a BL hozott izgalmakat,nem is keveset.Az első kieséses körben a Barca ellen kellett egy kis szerencse.Idegenben egy megérdemelt,harcos 0-0.Itthon pedig a 89.percben egy sorfalról lepattant Depay szabadrúgást vágott be Verratti.A Sampdoria ellen már aránylag könnyen jutottunk tovább,az elődöntőben pedig jött az Inter,az egyik korábbi csapatom.Oda-vissza győzelem,nem volt kérdés.A döntőben pedig várt a másik korábbi csapatom,a Real Madrid.Ott már sajnos elfogyott a tudomány.Az előjelek sem voltak jók.Cavani,és az egyik balhátvédem sérült volt,a másik balhátvéd pedig eltiltott.Mindegy,ez sem magyarázat,simán elvertek bennünket.Így tehát ebben a karrierben 2 BL döntőm volt,és mindkettőt elveszítettem(az elsőt éppen a Real Madriddal).Kicsit szomorú vagyok,de túlélem.Nem is ezért jöttem ide,amit akartam,azt pedig megcsináltam.

Jelenleg munkanélküli menedzser vagyok,és csak Bundesliga klubokkal fogok tárgyalni.A dolog szépséghibája,hogy egyedül az osztályozón megmenekült Nürnberg van menedzser nélkül.Nem tudom mitévő legyek.Jelentkezzek be náluk,vagy várjak a sült galambra?Most kiléptem,majd átgondolom.Egyébként ez az aktuális Bundesliga tabella.Tavaly a Bőrgatyások 25 pont előnnyel lettek elsők.No comment.
Nem hangzik túl jól... :S

www.smart-bus.hu

LasDen
Ha jól emlékszem az EA tavaly év végén írt alá egy újabb 5 éves exkluzív szerződést a FIFA-val v a FIFPro-val....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Pénz.Korábban olvastam erről egy cikket,és sok jót nem írtak ezzel kapcsolatban.A SEGA egy törpe az EA mellett.Évről-évre többet kell fizetni a jogokért,és ebben nem tudnak versenyezni.Ahogy a folyamatosan lejáró jogdíjakat újra kell kötni,úgy kerül egyre nehezebb helyzetbe az fm.5 év múlva előfordulhat,hogy a fél világ fake játékosokból,és csapatnevekből áll majd.Nem festettek túl biztató képet.
Na látod az lehet... de vajon mi kellhet ahhoz, hogy a hivatalos logók gyárilag benne legyenek?

www.smart-bus.hu

Azt nem tudom.Szerintem a német válogatottat,japán ligákat,kupaneveket,etc. sem az adott ország,vagy a nemzetközi szövetség tiltja,hanem az EA.Ők birtokolják a jogokat a FIFA miatt.
Magyarul az MLSZ nem tiltja a névhasználatot, de együttműködés sincs? (Logók, mezek, stb)

www.smart-bus.hu

OTP Bank Liga a neve.A fake könyvtárnak nincs köze az NB1-hez.Az a licenc miatt problémás országokat,ligákat érinti.
Urak!

Ha a FAKE könyvtár nincs törölve, akkor az OTP BANK LIGA milyen néven fut?

www.smart-bus.hu

Volcanor

Volcanor
Házi gyártmány, néhány skinből összepakoltam ilyet. Feltölthetem, bár nem tudom, hogy működik-e majd másnál is.

Egy rövid helyzetjelentés, a bajnokság felénél. Természetesen először is jár a gratuláció mindenkinek, az elért eredményekért. Csak így tovább srácok!

Nálunk a helyzet, hogy sikerült egy elég jó formát és szériát kifogni és így 23 meccs után vezetjük a tabellát.

A meccseket tekintve, voltak kisebb hullámvölgyek, de ezt betudom inkább annak, hogy a jó Isten nem bánt velünk kesztyűs kézzel a sérüléseket tekintve... :/

A Ligakupában a Preston után megkaptam a Villát és érezte Lambert, hogy muszáj kiküldenie ellenem a legerősebb csapatát, mert amúgy lehet baj, így hát hazai pályán 1-0-ra kikaptunk egy szöglet utáni Okore fejessel, ami a kapufáról pattant vissza és úgy fejelte be...

A vezetőség szerződést is hosszabbított velem, mert elégedettek a teljesítményemmel, így hát 2017-ig van már kontraktusom.

A bajnokság végénél jelentkezem!
Zenszkij
szép, milyen skin-t használsz?

Volcanor

2019/2020

Igazolások.
Bale kivételével mind generált. Őt is csak méregből igazoltam, mikor a nyár végén Ben Arfa lesérült fél évre.

Év elején elveszítettük a Szuperkupát a PSG ellen 1-0-ra (27-5 lövési arány). Meg a korábban linkelt meccsen estünk ki a Ligakupából.
Francia Kupa.
Bajnokság.
Bajnokság játékos statok.
Az elején a Monaco elhúzott, de aztán a Lyon kiütése után beindult a csapat.

BL csoport.
Perugia ellen kaptunk ki idegenben, jól megerősítették azt a csapatot.
Első fordulóban jött a Dortmund, idegenben 4-2-re, otthon 3-1-re vertük őket magabiztosan. Jöhetett a Real Madrid. Idegenben szoros meccsen 2-1-re kikaptunk, otthon 4-1 vertük el őket. Talán a legbugosabb meccs volt a 15 alatt nálam, védőm kiugratásából szerezték az egyetlen góljukat, náluk Hummels rúgott egy érdekes öngólt, majd egy indítás után mellel átvette a labdát hátrafelé, megállt pár másodpercig, addig a csatárom rásprintelt a labdára, és belőtte a kapus mellett. Nálunk utána a kapusom futott ki egy kósza indításra, 18 méterre a kapujától maga elé fejelt a labdát, nem futott utána, az ellenfél csatára rásprintelt, de szerencsére kapásból fölé lőtte...
Ezután jöhetett az MU.
Hazai meccs.
Csak a szokásos. Az egyetlen ziccerük az volt, hogy a hülye védőm olyan röviden adta haza a labdát, hogy a távolság feléig se ment el, a csatár meg egyedül vihette megint a labdát a kapussal szemben. 4 kapufa, 7 ziccer. Éljen a reális ME.
Idegenben 4-3-ra vertek egy kiegyenlített meccsen, de a hazai meccs miatt simán megérdemeltük volna a döntőt.
BL.
Statok.
Malcom.
Tielemans.

Már a szezon eleje óta nézem,hogy a HoYD nagy buzgalommal,önmagától igazolgat.Szándékosan nem szólok bele,inkább érdeklődve,némi derűvel figyelem a tevékenységét.Már idehozott 5 olyan 17-19 évest,akik soha az életben nem fogják megütni a PSG szintjét.Kiadott már 9,7M-t,de szerintem fogalma nincs,mit csinál.Legutóbb egy AMC-t hozott,pedig a felállásban nincs is helye.Hová teszi majd az U19 menedzser,arról fogalmam sincs.Más poszton ugyanis nem tud játszani.Vaktában lövöldöz az ürge,a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb csak lesz találata.De a vége az lesz,ami még nyáron történt.16 fiatal,20-22 éves srác távozott ingyen.De így is maradt bőven belőlük a tartalékban.Nem véletlen,hogy rengeteg klub úgy néz ki,mint valami menedékhely a tornából felmentettek fiatalok tömegeinek.Minden tízből 8 olyan,akiről a vak is látja,hogy semmi keresnivalója a klubnál.A maradék kettőből meg talán egynek lesz esélye bekerülni a csapatba.Nem éppen olyan arány,amit elfogadnék magamtól.Én is tévedek,átver néha a 18-20-as scout is,de nálam inkább 10 srácból 1-2,aki nem válik be.
De most legalább belülről is megtapasztalom,milyen inkompetens tud lenni a gépi staff.Egy "normál" karrierben szó sem lehet róla,hogy bármivel kapcsolatban hagyjam döntést hozni őket.
Feltettem a Handheldet a tabletemre. Rájöttem, hogy ez a játék nem az ilyen felfogású embereknek szól, mint én vagyok. (Arsenal, görcsösen ragaszkodok pár emberhez, egy formációt erőltetek, a 4-1-2-2-1t, stb.: 4-0-ra megvertük a Burton Albiont, azután még felkészülési meccsen 2-1re kikaptunk a Mönchengladbachtól, elbuktuk 4-0ra a City ellen a community shieldet, 4-1re égtünk a Cselszki ellen és itt feladtam <#bdead>
Sok sikert.
Zenszkij
Aludtam egyet, és úgy döntöttem kicsit pihentetem a Crvena zvezdát (természetesen nem hagyom rá), mert kell egy kis változatosság! Sokat gondolkodtam melyik klubbal szeretnék játszani, a választásom végül az AC Milanra esett. Régóta terveztem velük egy hosszú karriert csinálni, de valahogy sosem jött össze. Rossz nézni, amit ez a nagy múltú csapat művel idén, és az ezt megelőző években. Célom, hogy megállítsam ezt a borzalmas hanyatlást, és visszahozzam a klubot arra a szintre ahol 1990-ben volt. Hosszútávon tervezem, hogy új stadiont, sajátot építtetek és döntően uralni akarom a nemzetközi kupaporondot. Ugyanakkor itt az ideje, hogy valaki jól móresre tanítsa a Juventust, Real Madridot, Barcelonát, bajor Münchent. A Romával idén már sikerült letaszítanom a Juvét a trónról, de az a karrier nem tetszett annyira. Hazai pályán 8-1 re vertük a Juvét pedig 2017-ben. Azt akarom, hogy a BL sorsoláson rettegjenek a nagyok és azon izguljanak, hogy csak az AC Milant kerüljék el <#nezze>. 7 Bek BL győzelem, 18 bajnoki cím, ideje összekapnia magát a gárdának, és beelőzni a Madridot a megnyert Bek BL-ek számában!
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.04. 09:05:37

Darthmushroom
ja úgy más 😄

Zenszkij
nem a 15-re értettem, hanem úgy unblock a játékra

Darthmushroom
szerintem a hasonló igazolások eddig is megvoltak, nem a 15be jöttek be.

Zenszkij
Amúgy szerintem ez el lett cseszve a játékban. Ilyen hülye igazolásokat nem kéne a gépnek sem engednie. Azért a való életben a PSG nem igazolt össze vissza mindenkit nagy pénzért, cukrosbácsi ide vagy oda. Nekem olybá tűnik, hogy van a játékban 3-4 edző, akik nagyon jók, nehéz a csapatukat megverni, a többi egy dilettáns szerencsétlen. Ilyen pl Allegri, vagy Guardiola, vagy Simeone. Ellenük mindig szenvedek.

Honvágya van a 10 éve itt játszó Sirigu-nak.Állítása szerint már régóta boldogtalan ebben az országban,és szeretne hazatérni a családjával.Persze tudom én,mi áll valójában a háttérben.34 éves,a pályafutása a vége felé közelít,és még inkább nem érzi már biztosnak a helyét a csapatban.És előjön ezzel az átigazolási szezon utolsó napján.Ha csak pár napot hagy nekem,elengedtem volna.Ígéretet pedig nem teszek senkinek,szóval megmondtam neki,hogy nem igazán érdekel a bánata.Elfogadta.
Ugyan már,srácok!Bírjátok ki békében ezt a 4-5 hónapot,aztán sírhattok másnak.

Volcanor
Nálam még ennél is többet költöttek közel 6 év alatt.
Sisto is jól járt az odaigazolással.
Megy majd nyáron a Sevilláva, ingyen.

Nem normálisak ezek.De Boer idehozta 65M-ért Destro-t,és Bertrand Traore-t.De csak tölteléknek,mert sem de Boer,sem Zidane nem játszatta őket.Most vontak le a számlánkról +7,5M-t Traore,és +9,25M-t Destro után.Előbbi elérte itt a 15 meccset,utóbbi megrúgta itt a 10.gólját.Szóval csak ezt a két embert 82M-ért hozták ide padozni.És volt még ilyen jó pár.100 milliókat adtak olyan emberekért,akik alig játszottak.Persze megtehették.Csak eredményt nem tudtak felmutatni.Pedig ez egy világklasszis keret,a Real Madrid után a 2.legerősebb csapatom.Sétálva leszek bajnok azzal a csapattal,amit tőlük örököltem.
Zenszkij
Zidane hogy visszafogta magát 😄 😄.

Nem nagyon kell idegeskednem.A legnagyobb fejtörést eddig az okozta,hogy essek ki a lehető leggyorsabban a Liga kupából.Végül 5 ifivel,és büntetőkkel sikerült.Egyetlen igazán gyenge meccsünk volt,a Sahtar ellen a BL-ben.A három legjobb ember Cavani,Depay,és Origi.

Kíváncsiságból megnéztem,az elmúlt években mennyit költöttek játékosra az elődeim,és mit tudtak kihozni belőle.
2015 - 228M€ L.Blanc - bajnoki cím,BL első kieséses kör.
2016 - 167M€ L.Blanc - bajnoki cím,BL első kieséses kör.
2017 - 126M€ L.Blanc - 2.hely,BL negyeddöntő.
2018 - 91M€ L.Blanc - 3.hely,BL elődöntő.
2019 - 121M€ F.de Boer - 2.hely,BL első kieséses kör.
2020 - 96M€ Z.Zidane - 2.hely,BL negyeddöntő.
2021 - 0€ B.Napoleon - ?
Volcanor
Grat!

<#eljen>
Zenszkij

Véget ért még egy év. A bajnokságot utcahosszal nyertük, behúztuk a kupát és a szuperkupát is. A BL-ben a csoportban 100%-osan teljesítve mentünk tovább. Az első körben a Benficát simán kiütöttük, majd jött a tavalyi mumus és BL győztes Juve. Idegenben nagy szerencsével 3-2-re kaptunk csak ki. Otthon a 92. percben hoztuk 3-2re a meccset, és jöhetett a hosszabbítás. Hatalmasat küzdöttünk, de a ráadásban elfogytunk, és kikaptunk. Nem tudom mi kéne, hogy továbbjussunk a 4 közé.

BL meccsek. Juve visszavágó.

A legcsóróbb csapat voltunk a 4 közt. Hetente 180 ezret költünk euroban fizetésre, a Juve ennek több mint a tízszeresével gazdálkodik. Kéne pár beton védő, de nem jönnek, és nem is tudnék normális fizetést adni. A legtöbbet kereső 18,250 eurot visz haza hetente, Xulu az afrikai védő. Nincs mese pár fiatal dél-amerikai wonderkidet nekem kell kinevelni. Meglátjuk mit hoz a jövő. Kicsit megfeneklettünk. Csak a BL meccsek tartogatnak izgalmakat. Filózok folytassam-e a karriert a BL győzelemig, mert pár évbe még biztos belekerül, de a bajnokság lapossága miatt kicsit unalmas a mentés. Lehet pihentetem kicsit, pedig a BL győzelem jólesne, és meg is lesz, kérdés mikor.

Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.03. 19:16:13

ejha! sok sikert! 😊
Nálam visszavonult 2016-ban.
LasDen
<#ticking>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Köszönöm, korbin! És valaki még tudna nekem segíteni egy kép erejéig? A Nyíregyházás Hrabina Alex érdekelne, de ő nem 2014-ből, hanem kicsit későbbről.
Ahogy korbin mondaná, akarom mondani írja ... Labor omnia vincit ....
A tegnapi kudarc megerősített és egy új karrierbe kezdek, egy újabb angol, 6. ligás csapatot választva.

http://fm14eastleighfc.blogspot.com/2015/02/201314-i-szezon.html

A linket másoljátok ki, ha van hozzá kedvetek, mert még ifjú vagyok és bohó, url-t még nem szúrhatok be.
Egyenlőre csak ennyi, és ez sem a már megszokott sysfox-i stílus és minőség, de valahol ezt is el kell kezdeni 😊