A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #101004 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tisztelt menedzser kollégák!
Az elmúlt néhány napban majd' tucatnyi privát üzenetet kaptam editorral,db.szerkesztéssel kapcsolatban.Szeretném elmondani,hogy egy komolyabb adatbázis(hibátlan)megszerkesztése nekem 3-5 órás munka.Az elkerülhetetlen 1-2 szezonos teszteléseket nem számítva,ami újabb 1-2 nap.Ezért nem vállalok kívánságra adatbázis szerkesztést.Tutorial készítést pedig végképp nem.A rengeteg lépés elmagyarázásába már belegondolni is rémisztő.Egyébként sem vagyok jó a magyarázásban.Egy 3 osztályos,5 ligás országos bajnoki rendszer felépítése a szabályrendszerekkel,nem egyenlő a 0 perces YR állítással.Megcsinálni sem egyszerű,nemhogy leírni.Így aztán a "hogy csináljam meg?" kérdéssel nem tudok mit kezdeni.Nem fogok 60 lépéses útmutatót készíteni.
Akinek egyéni igényei vannak,meg kell tanulnia használni.Én anno egy ködös őszön,egy hét szabadságon,2 méter lókolbász társaságában bezárkózva kezdtem az önképzést.Internet nélkül,mert 1 perc alatt töltött be egy oldal.Már ha éppen volt internet.Most már tele a Youtube is oktató klipekkel,akkoriban nem nagyon volt ilyen.Időbe telik,de anélkül semmi nem megy.Vagy marad a reménykedés,hogy valaki majd megcsinálja.
A 12 csapatos NB1 adatbázis pedig eleve tesztelésre készült.Nem fordítottam elég időt a részletek kidolgozására,nem is terveztem a publikálását.Egy lejátszott szezon után megtudtam amit akartam,és a kukában landolt.Ha lesz olyan amit érdemesnek tartok a közzétételre,megteszem.Ahogy korábban is megtettem.
És végül tisztelettel megkérek mindenkit,hogy a jövőben a hasonló kérdéseit a topikban tegye fel.A játékkal kapcsolatos kérdés,kérés nem titok,sem valami Steam biznisz.Mást is érdekelhet,tehát vagy itt,vagy a help topikban a helye.Nem fogok privátban válaszolni rá.
Köszönöm a megértést.