A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Valamennyit fejlődött ez a rész,mert az ideiben legalább elkészülnek időben.A 14-ben ha odáig jutottam egy karrierben,már kezdtem aggódni.Volt,hogy már egy éve épült,de kezdték újra tervezni.A sok milliót meg újra levonták.Egy másik stadion meg 5 év alatt készült el.De ezek szerint még mindig lenne mit csiszolniuk rajta.

Más.Én meg már a 16-on agyalok,hogy mi lesz az NB1-ben a max 5 légióssal,meg a két saját neveléssel a kezdőben.Tesztelem a 12 csapatos bajnokságot,de nem bírom rávenni magam,hogy belevágjak.Lemodellezni úgysem tudom a szabályokat,mert az MLSZ plusz pénzt nem tudom berakni.Mármint ami akkor jár,ha 7 légiósnál kevesebb van a keretben.De ezekkel a szabályokkal rettentő nehéz lesz majd érvényesülni.Vagy hozok 10 külföldit,és a fele a padon ül,vagy lesz 5,de annyival meg esélytelen leszek a határon túl.Tisztára olyan mint egy török karrier.Csak sokkal nehezebb,mert a magyarok teljesen használhatatlanok.

Azért is érdekes,mert a légiós korlátozás semmit nem ér az Unióban.És Ausztriában is dotálják anyagilag azokat a klubokat,ahol kevés légióst szerepeltetnek,de a Salzburg keretében alig van osztrák.Lehet,hogy ott mégis megéri osztrákokat játszatni,mert sok pénzt ad a liga.Nálunk ez biztos nem így lesz.De ha berakja az SI a 300M forintot,amit Csányi ígér,az sem nagy pénz.1M€ az egy győzelem a BL-ben.Lehet,hogy próbából lenyomok 1 szezont a sógoroknál,mert nem látom át ezt sehogy sem.