104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #100978 Ennek egy továbbfejlesztett változata,Volcanor kolléga egy jól sikerült alkotása.(™ ® ©)
Letölthető itt: -
Ez az alap skin valami saját háttérrel? -
Én is ezen agyalok. Tuti fel fogom nyomni török szintre az editorban az utánpótlást! -
korbin555 #100975
-
Igen igen,az angollal is elvoltam eddig de így magyarul picit megdobja az élményt :) -
korbin555 #100973 Sikerült? -
köszi korbin! -
korbin555 #100971 Valamennyit fejlődött ez a rész,mert az ideiben legalább elkészülnek időben.
A 14-ben ha odáig jutottam egy karrierben,már kezdtem aggódni.Volt,hogy már egy éve épült,de kezdték újra tervezni.A sok milliót meg újra levonták.Egy másik stadion meg 5 év alatt készült el.De ezek szerint még mindig lenne mit csiszolniuk rajta.
Más.Én meg már a 16-on agyalok,hogy mi lesz az NB1-ben a max 5 légióssal,meg a két saját neveléssel a kezdőben.Tesztelem a 12 csapatos bajnokságot,de nem bírom rávenni magam,hogy belevágjak.Lemodellezni úgysem tudom a szabályokat,mert az MLSZ plusz pénzt nem tudom berakni.Mármint ami akkor jár,ha 7 légiósnál kevesebb van a keretben.De ezekkel a szabályokkal rettentő nehéz lesz majd érvényesülni.Vagy hozok 10 külföldit,és a fele a padon ül,vagy lesz 5,de annyival meg esélytelen leszek a határon túl.Tisztára olyan mint egy török karrier.Csak sokkal nehezebb,mert a magyarok teljesen használhatatlanok.
Azért is érdekes,mert a légiós korlátozás semmit nem ér az Unióban.És Ausztriában is dotálják anyagilag azokat a klubokat,ahol kevés légióst szerepeltetnek,de a Salzburg keretében alig van osztrák.Lehet,hogy ott mégis megéri osztrákokat játszatni,mert sok pénzt ad a liga.Nálunk ez biztos nem így lesz.De ha berakja az SI a 300M forintot,amit Csányi ígér,az sem nagy pénz.1M€ az egy győzelem a BL-ben.Lehet,hogy próbából lenyomok 1 szezont a sógoroknál,mert nem látom át ezt sehogy sem. -
szokás szerint érdekesen van megoldva a játékba ez a stadion kérdés, beköltöztünk az "újba" de maradt a régi név, a régi építési dátum csak a kiszolgáló épületek TOP szintűek meg a pálya állapota is tökéletes. valahogy ezekkel a stadion épülésekkel nincsenek kibékülve a készítők. -
korbin555 #100969 1.View only módban a csapatokban alig lesznek játékosok.Ha lesz is,általában az ismertebbek,és a légiósok.
Példa.Large db,50000 játékos,12 ország playable+Svájc view only:Luzern,Young Boys.De a többi csapat is így néz ki.Tartalékban,ifiben senki.
Másik példa.Medium db,35000 játékos,7 ország playable+NB1 view only:Debrecen,Videoton.Tartalék,ifi zéró.
De nem árt tudni,hogy az eredmények generálása miatt a view only ligák is lassítják a játékot.Ahogy én látom,semmi haszon fejében.Játékost nem találni ott,a random generált eredmények meg általában minden realitást nélkülöznek.
2.A felkészülési meccseknek két célja van.A taktika begyakorlása,és a játékosoknak a match fitness megszerzése.Hogy ehhez mennyit kell játszani,az változó.De ha nagy a mozgás a keretben,akkor több meccs kell,mert jobban visszaesik a begyakorlás.
3.A haverod jól látja.Kis csapatnál mindig jól jön a sörmeccs bevétel.Nagy klubnál nem gondolom,hogy ennek túlzott jelentősége lenne.De ott sem árthat. -
bencekovacs #100968 köszönöm a gyors választ!
Akkor ha egy 'view only' státuszú országba küldöm a felderítőt akkor találhat tehetségeket vagy csakis akkor ha 'playable'?
Mennyi az ideális felkészülési meccs szezon elején? Van egy körülbelüli szám? Haverom azt mondta ha nagy csapattal játszok akkor otthon a jegybevétel miatt, ha kis vagy közepes csapattal akkor idegenbe menjek. Ennek van jelentősége vagy ez elhanyagolható? -
Attila31 #100967 Okés köszi szépen :) -
Helló Urak,
Sikerült egy igen komoly 4-4-2t összetákolni, akit érdekel, letölthető itt és néhány bajnoki tabellát is találtok a nyitóposzt végén :) -
korbin555 #100965 Szia!
1.Ez összetett kérdés.De nagyon fontos.Bármelyik országban elsők a hazai játékosok.Angliában a Brit-szigetek összes játékosa hazainak számít.Aztán jön az EU.A világ többi része már idegen,és munkavállalási engedély kell.Egy PL klubnál tök mindegy mit töltesz be,mert bármelyik országnál magasabb a liga reputációja.De nyilván nem Magyarországot,egész Európa 2.legalacsonyabb YR.értékével.Azokat az országokat érdemes,ahonnan jó játékosokat tudsz igazolni.
Belga karrierben Franciaországot,Hollandiát nem lehet kihagyni.Szomszédok,jók a játékosok,nincsenek beilleszkedési gondjaik,a franciák a nyelvet is beszélik.Emiatt esetleg Svájc is szóba jöhet.És érdemes Kongót is betölteni advanced beállítással.Aki onnan jön az belga lesz,és nagyon jó játékosok kerülnek elő Kongóból(csak a válogatottak:Benteke,Batshuayi,Lukaku,Dembélé,Cavanda).És még több lesz,ha rásegítünk egy kicsit.
Nálunk egészen más a helyzet.Az ország szegény,a liga és a klubok reputációja alacsony.A szomszéd országok,és a volt keleti blokk országai a fő célterületek.És persze a nálunk Uniósnak számító Afrika.Érdemes betölteni Dél,Nyugat és Észak-Afrikát.A top ligák felejtősek.Drágák a játékosok,és ki az a hülye aki onnan ide akarna jönni?
Ez már csak tipp,de szerintem sokkal több értelme van betölteni az ukrán,horvát,szlovák,szerb,cseh,lengyel,román,bolgár,belorusz,de még a svéd,norvég ligát is.Utóbbi kettőben is jók a játékosok,és nincsenek túlfizetve.És semmi nincs kőbe vésve,később is hozzá lehet adni országokat,ha már van pénz,és nőtt a reputáció.Vagy éppen törölni,ami már nem kell.
2.Felesleges olyan országba scout-ot küldeni ami nincs betöltve.Ott bóklászhat mint fizetett turista hónapokig,de az egyébként is ismert játékosokon kívül aligha talál bárkit.De ez érthető,hiszen nincs betöltve az ország,így a játékosai sem.Fehér folt,és az is marad.
3.Mindenhol nő a játékosok(staff)száma,ha nagyobb az adatbázis.Ha 10 országot töltöttél be,akkor mind a 10-ben.Ugyanez igaz fordítva is.Ha kisebb a db,minden betöltött országban kevesebb lesz a játékos.
4.Ez a játék még mindig az fm 15.Érthetően az indulási időpont 2014 nyara(Európa nagy részén).Az amire Te utalsz,"mintha most kezdődne",olyan nem létezik.Mert el sem kezdődött még sehol.Ráadásul több országban változnak majd a liga szabályok(mint nálunk),átigazolási szabályok,etc.Ez majd a 16-ban lesz benne.De ha ez a kívánságod,elmész szabira 2015 nyaráig,és akkor választasz magadnak csapatot(add new manager).
5.A vezetőség intézi.De az edzőtábor egy jelentéktelen semmi.A legtöbb helyen 1-2 szezon után már nincs is.Sokkal fontosabbak a jól megválasztott felkészülési meccsek,túrák,amik még pénzt is hoznak. -
bencekovacs #100964 Sziasztok. Eléggé kezdő vagyok még a játékban, az idei az első próbálkozásom. Egyenlőre még csak nagy csapatokkal játszottam (először valencia másodszor Leverkusen) de most már kipróbálnám magam egy kicsit nehezebb, gyengébb csapattal. De van ami még nem egészen tiszta...
Azt szeretném kérdezni, hogy a játék elején levő nemzetek és ligák kiválasztása mit befolyásol. milyen ligákat érdemes kiválasztani egy angol középcsapat, egy belga élcsapat vagy bármilyen magyar csapat esetén. Van-e változás ha egy ország be van töltve vagy ha nincs akkor, ha a felderítőt oda küldöm.
Ha az adatbázis méretét legnagyobbra állítom akkor ugye több játékos lesz. de hol? honnan veszi el a játékosokat ha épp 'small'-ra rakom?
A szezon kezdését játékon kívül lehet állítani. Szeretném átrakni 2014-ről 2015-re, mintha most kezdődne. A legfrissebb keretek vannak betöltve de még mindig csak 2014-es kezdéssel lehetséges.
Edzőtábort hogy tudok manuálisan beállítani? vagy ezt mindig a vezetőség szervezi?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Utoljára szerkesztette: bencekovacs, 2015.06.18. 23:29:25 -
korbin555 #100963 Ez nem csak pénzkérdés,hanem bizalmi is.Minél hosszabb ideje leszel a klubnál,annál kevésbé akadékoskodnak.De lehet 100M átigazolási pénzed,akkor sem engednek 50M-t kifizetni egy ügynöknek.
Beszélj a játékossal,hogy rúgja ki az ügynökét!Nekem 1-2 alkalommal bevált.Egy próbát megérhet. -
Attila31 #100962 Még egy kérdésem lenne :) Egy nagyon jó transfertől az ügynöki díj miatt esek el de nem értem miért :( A heti fizetési keret alatt vagyok és az átigazolási pénz is adott, ennek ellenére valamiért nem tudom megadni a 1.5 milliós ügynöki díjat, kevesebbe meg nem egyezik bele. Miért lehet ez? Köszi a segítséget! -
Persze. GPU-ra van beállítva. Az a furcsa, hogy indítást követően 1-2 meccs szépen lefut akadás mentesen. Majd egyszer csak beáll a szaggatás állandóba. Most sima 2D-ben játszok, de elég lelombozó... -
Rendering módot próbáltad már átállítani? (GPU vagy szoftvereres) -
korbin555 #100959
-
Kezicsókolom. Legfrissebb driverek vannak fent. Következő?
Utoljára szerkesztette: bexinho, 2015.06.18. 20:33:38 -
Vid kártya driver frissítés. Jónapot, következő? -
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával, mint az enyém? Részletezem:
GÉP: Asus X550L
Nvidia 840m 2GB
4GB ddr3
i5 4210U
Win 8.1 pro 64bit
Na most a problémám ott kezdődik, hogy teljesen szűz gépen indítva is ugyanazt produkálja, mint az 1 évesen belakott windows-on. Elsődleges GPU-nak az Nvidia van belőve, ablakban futtatom a játékot, és az esetek döntő többségében az első 1-2 meccs gyönyörűen fut 3D-ben max beállítások mellett.
Azonban ezt követően megmagyarázhatatlan okból el kezd szaggatni. Próbáltam meccs közben állítani a graf.beállításon, de akkor csak a teljesen levett effekttel fut folyamatosan a játék. Fura, de ekkor a legördülő menük is mintha lassabban reagálnának... Csillagban amúgy 5*-ot ad a gép, tehát nem az alaplapit akarja használni.
Amit még hozzáfűznék, hogy a notit hálózatra dugva, teljesítménycentrikusan használom... és mégis.
Valakinek van ötletet? Esetleg Nvidiaval lehet problémája? Mert még tavaly ősszel egy erős Dell gépen ugyanezt csinálta. Ebből kifolyólag megvenni sem merem, mert valószínűleg itt nem a játék eredetéből adódó probléma okozza ezt a fura jelenséget.
Remélem valaki már futott bele ilyen esetbe, a külföldi fórumokon csak elvétve találtam hozzám hasonló aggódókat. Sajnos ezzel egüytt megoldásra nem leltem. -
köszöntem szépen :) -
kb. nem igazol egyik se, max 1-2 játékost. pl. Balázs a CSKA-ba ment tőlem. inkább majd a Lokomotivra kell figyelnem mert elméletileg milliárdos tulaj lett. még ha nehezen is de összejött, kb. 1-1,5 évig folyt az átvétel :D -
Lancelot1983 #100953 grat, ahogy nézem jövőre ezzel a kerettel sem lesz vetélytársad a bajnokságban bl-ben meg 4 közé is juthatsz
a vetélytársak cska, zenit, spartak hogy igazolnak? ennyire rosszul, hogy esélyük sincs megszorítani? -
most nézem h mi milyen "sz@r" stadionba költözünk, csak 26e férőhelyes lesz még a többi csapatnak az új:
-Zenit 68e, Rostov 43e, Krasnodar 36e, Kryija Sovetov 44e, Mordoviya Saransk 45e, CSKA 33e, Baltika Kaliningrad 35e -
Dinamo 3.szezon:
Meglett zsinórban a harmadik bajnoki cím, de így is ez a szezon kicsit a Zenitről szólt, mivel 1 év után kikaptunk tőlük a bajnokságban, sőt még a kupa döntőben is. Végre a BL-ben továbbmentünk a csoportból, ami igen nagy szó mivel még mindig csak harmadik kiemeltek voltunk, mondjuk a kieséses szakaszban rögtön kiestünk a MU ellen. Ősszel végre költözünk a saját stadionba (ha nem bugos :D )
Kupa meccsek
Igazolások
Keret
Most ilyen rövid beszámolóra futja :D -
Lancelot1983 #100950 2016.07.01-t jósol biztos időpontra a játék -
Lancelot1983 #100949 12,25m font bernardért?
nem árazták túl :)
-
Mikor lett vége az ukrán háborúnak, mit jósol a játék? -
karajjj #100947 Isten éltesse a házigazda urat! -
pontosan nem tudom mennyi volt mert a 14ben volt ez a karrier, de ha jól emlékszek nem volt drága mert már élvágyódót donyeckből mert már nem az első éveknél volt.
Bernard most 12,25mért ment a Citybe.
Kurányi, Valbuena de még Balázs is ment a támadók közül azért jött a brazil, de még mellette ingyen jött J. Hernandez is. 8,5 misit simán megért a brazil 24(1) meccs 15 gól 8 gólpassz eddig. -
Lancelot1983 #100945 köszi, de nem az én érdemem, én tényleg csak space-t nyomogattam még azt sem tudom, hány csillagos edzések mentek :)
Bernard nálam gyakorlatilag megtestesítette a közel tökéles bal szélső játékost, mondjuk általában én sosem játszok nagy csapatokkal, de rettentően tetszett a játéka, ha nagy csapattal lennék, minden csapatomba megvenném, nálad mennyiért adta el a shaktar általában?
Kijevbe tudtál igazolni a riválistól? azt hogyan? :) mennyiért adta el a srácot neked a csapat remélem 20m font alatt nem :)
Milyen felállással játszol? 2 csatárral, mert látom csatárok vannak nálad szépen, bár lehet kurányitól megszabadultál és helyére jött luiz adriano.
-
Gratu! Luiz Adrianot megvettem Moszkvába eddig elégedett vagyok Vele :D
Bernard nálam mindig Angliában köt ki már első évben, ált. a Cityben. A védő meg már a tavalyiba is jó volt kijevi mentésembe meg is vettem anno, ha olcsó lett volna most elvittem volna Moszkvába is, de sokat kértek érte így Balanta meg Umtiti érkezett. -
Lancelot1983 #100943 na, közben már rájöttem, lehet mivel edzőtábor alatt akartam barátságos meccset létrehozni ez kavart be, mert lehet akkor már nem lehet később megpróbáltam újra és ott volt a barátságos meccsre hívni opció :)
véget ért a teszt szezon:
Tabella
Bajnoki meccsek
Szuperkupa
Kupa
BL
Szuperkupáról nincs sok beszélni való a 3. perctől kb sima volt. Kupa is végig simának tűnt, majd megkaptuk a bajnokságban mumus csapatunkat a döntőben (11-esekkel jutottak be kijev ellen) nagyon jó izgalmas meccset játszottunk végig támadó felfogásban játszott mind a két csapat rengeteg helyzettel mind a két oldalon, bár statisztikában jobbak voltunk, de a látottak alapján igazságtalan lett volna, ha nem ők nyerik a döntőt.
Bajnokság gyakorlatilag sima volt 4-5 meccset leszámítva a 3 vereségünkön nem voltak győzelmi sőt döntetlen esélyeink sem megérdemelt volt mind a 3 talán a dnipro elleni idegeni volt a legegyértelműbb.
BL: csoport végül is sima volt 4 egyértelmű győzelmünk volt, madrid ellen meg 2 jó meccsünk másodikon 0-2-ről álltunk fel. Kiesési szakaszban a 3. vagy 4. legjobb ellenfelet kaptuk. 2 dolog nehezítette a dolgot, közvetlenül a téli szünet után volt a kiesési kör és előtte kb 2 hónapja játszottunk meccset, valamint sajnálatos módon kb a fél csapat kidőlt, gyakorlatilag a teljes középpálya, illetve van akik sérülten vállalták a játékot valamint beinjekciózva (dnipro elleni bajnokin is ez fennállt még). A második meccsen a félidő hosszabbításáig vezettem 1-2-re majd a kapusunk pont azt követte el, mint 2 napja a copa american a jamaicai kapus paraguay ellen csak az enyém lábbal előtte pár perccel sérült meg teixeira és onnan gyakorlatilag vége volt a meccsnek, ráadásul egyik belső védőm, aki mellesleg kiváló 4,4 teljesítményt hozott. Második félidőben, így átrohantak rajtunk, persze lehet nem támadáson kellett volna maradni, de én csak a munka oroszlán részét vállaltam a játékban a space nyomogatással illetve néha-néha bele cseréltem a meccsbe.
Játékosokról pár szó: Bernard kiváló bal szélső aki teheti vegye meg, nem is értem miért nem került be az év csapatába, sokkal jobb volt (4 tizeddel mint akit beválasztottak, kanadai táblán is simán verte a srácot) fiatal belső védőm Rakitskyl is nagyon jó volt ő is kiváló igazolás lehet bármelyik csapatba. Még Luiz Adriánót emelném ki, aki bár csinált egy 11 órás góltalansági sorozatot, de 38/37 bajnokságban 24/26-t produkált.
Konklúzió: gyakorlatilag elég egy nagyon jó csapat kialakítása, és utána maguktól mennek a dolgok legalábbis a bajnokság nem jelent, annyira nagy kihívást egy nagyobb csapattal, persze azért, így is kiválóan szórakoztam.
Bajnokságban egyébként utolsó forduló előtt 2-5. helyezett között 1 pont volt az a része, így elég izgalmasra sikeredett
-
Lancelot1983 #100942 barátságos meccset, hogyan tudok szervezni? mármint arrenge friendly-t kiválasztom, majd kijelölöm a dátumot, majd choose ott kiválasztom a csapatot, régebbi verzióknál akkor megjelent, hogy barátságos meccsre kiválasztás vagy valami ilyesmi opció arra rákatt és beírta, de most nem jelenik meg semmi miután kiválasztom a csapatot -
korbin555 #100941 Előző hsz.3.pont. -
korbin555 #100940 1.Ajánlatnál nincs olyan opció,hogy privát vagy publikus.Legalábbis úgy emlékeztem,hogy nincs.Ezért beizzítottam a játékot,és vagy 10 embernek tettem kamu ajánlatot.Sehol nem találtam olyat,hogy fű alatt elintézzük.Ezzel együtt kell élni,főleg kisebb csapatoknál.Gyakran ráígérnek csóró menedzserre.Már az is elég lehet a figyelem felkeltésére,ha egy scout figyeli.Megnézetek valakit,a riportban meg másnap azt látom,hogy az éj leple alatt új szerződést kapott.Cumi.
2.Kényszerítőzésre nincs utasítás.Külön mozgásokat lehet tanítani,de ez nincs közte.Vagy benne van a játékosban,vagy nincs.Mikor legutóbb néztem a középpályásaimat,a kedvelt mozgásoknál egynél sem volt ott a "plays one-twos".Olyanok igen,hogy lassítja a játékot,egyszerű passzokkal játszik,második vonalban ér a kapu elé,diktálja a tempót,(meg vitatkozik a bíróval).
Némelyik mozgást lehet külön tanítani,némelyiket nem.Azért egy labdatartó taktikánál alkalmanként előszedik maguktól is.De ahhoz komoly összeszokottság,meg klasszis játékosok kellenek.
3.Nem akarom reklámozni,mert Lasden kiteszi a szűrömet.Azért sok kreativitás nem kell hozzá.Gugli kereső,első találat.Ha nem találod,írj privátot.Nem garantálom,hogy ma válaszolok rá. -
valakitől kérhetnék egy linket a magyarításhoz? Eredeti a játékom legutóbbi peccs rajta,menni fog?