A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bexinho
    Sziasztok!

Találkozott már valaki olyan problémával, mint az enyém? Részletezem:
    GÉP: Asus X550L
    Nvidia 840m 2GB
    4GB ddr3
    i5 4210U

Win 8.1 pro 64bit

Na most a problémám ott kezdődik, hogy teljesen szűz gépen indítva is ugyanazt produkálja, mint az 1 évesen belakott windows-on. Elsődleges GPU-nak az Nvidia van belőve, ablakban futtatom a játékot, és az esetek döntő többségében az első 1-2 meccs gyönyörűen fut 3D-ben max beállítások mellett.
    Azonban ezt követően megmagyarázhatatlan okból el kezd szaggatni. Próbáltam meccs közben állítani a graf.beállításon, de akkor csak a teljesen levett effekttel fut folyamatosan a játék. Fura, de ekkor a legördülő menük is mintha lassabban reagálnának... Csillagban amúgy 5*-ot ad a gép, tehát nem az alaplapit akarja használni.

Amit még hozzáfűznék, hogy a notit hálózatra dugva, teljesítménycentrikusan használom... és mégis.

Valakinek van ötletet? Esetleg Nvidiaval lehet problémája? Mert még tavaly ősszel egy erős Dell gépen ugyanezt csinálta. Ebből kifolyólag megvenni sem merem, mert valószínűleg itt nem a játék eredetéből adódó probléma okozza ezt a fura jelenséget.

Remélem valaki már futott bele ilyen esetbe, a külföldi fórumokon csak elvétve találtam hozzám hasonló aggódókat. Sajnos ezzel egüytt megoldásra nem leltem.