A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Lancelot1983
    na, közben már rájöttem, lehet mivel edzőtábor alatt akartam barátságos meccset létrehozni ez kavart be, mert lehet akkor már nem lehet később megpróbáltam újra és ott volt a barátságos meccsre hívni opció :)

véget ért a teszt szezon:
    Tabella
    Bajnoki meccsek
    Szuperkupa
    Kupa
    BL

Szuperkupáról nincs sok beszélni való a 3. perctől kb sima volt. Kupa is végig simának tűnt, majd megkaptuk a bajnokságban mumus csapatunkat a döntőben (11-esekkel jutottak be kijev ellen) nagyon jó izgalmas meccset játszottunk végig támadó felfogásban játszott mind a két csapat rengeteg helyzettel mind a két oldalon, bár statisztikában jobbak voltunk, de a látottak alapján igazságtalan lett volna, ha nem ők nyerik a döntőt.
    Bajnokság gyakorlatilag sima volt 4-5 meccset leszámítva a 3 vereségünkön nem voltak győzelmi sőt döntetlen esélyeink sem megérdemelt volt mind a 3 talán a dnipro elleni idegeni volt a legegyértelműbb.
    BL: csoport végül is sima volt 4 egyértelmű győzelmünk volt, madrid ellen meg 2 jó meccsünk másodikon 0-2-ről álltunk fel. Kiesési szakaszban a 3. vagy 4. legjobb ellenfelet kaptuk. 2 dolog nehezítette a dolgot, közvetlenül a téli szünet után volt a kiesési kör és előtte kb 2 hónapja játszottunk meccset, valamint sajnálatos módon kb a fél csapat kidőlt, gyakorlatilag a teljes középpálya, illetve van akik sérülten vállalták a játékot valamint beinjekciózva (dnipro elleni bajnokin is ez fennállt még). A második meccsen a félidő hosszabbításáig vezettem 1-2-re majd a kapusunk pont azt követte el, mint 2 napja a copa american a jamaicai kapus paraguay ellen csak az enyém lábbal előtte pár perccel sérült meg teixeira és onnan gyakorlatilag vége volt a meccsnek, ráadásul egyik belső védőm, aki mellesleg kiváló 4,4 teljesítményt hozott. Második félidőben, így átrohantak rajtunk, persze lehet nem támadáson kellett volna maradni, de én csak a munka oroszlán részét vállaltam a játékban a space nyomogatással illetve néha-néha bele cseréltem a meccsbe.

Játékosokról pár szó: Bernard kiváló bal szélső aki teheti vegye meg, nem is értem miért nem került be az év csapatába, sokkal jobb volt (4 tizeddel mint akit beválasztottak, kanadai táblán is simán verte a srácot) fiatal belső védőm Rakitskyl is nagyon jó volt ő is kiváló igazolás lehet bármelyik csapatba. Még Luiz Adriánót emelném ki, aki bár csinált egy 11 órás góltalansági sorozatot, de 38/37 bajnokságban 24/26-t produkált.

Konklúzió: gyakorlatilag elég egy nagyon jó csapat kialakítása, és utána maguktól mennek a dolgok legalábbis a bajnokság nem jelent, annyira nagy kihívást egy nagyobb csapattal, persze azért, így is kiválóan szórakoztam.
    Bajnokságban egyébként utolsó forduló előtt 2-5. helyezett között 1 pont volt az a része, így elég izgalmasra sikeredett