A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #100940 1.Ajánlatnál nincs olyan opció,hogy privát vagy publikus.Legalábbis úgy emlékeztem,hogy nincs.Ezért beizzítottam a játékot,és vagy 10 embernek tettem kamu ajánlatot.Sehol nem találtam olyat,hogy fű alatt elintézzük.Ezzel együtt kell élni,főleg kisebb csapatoknál.Gyakran ráígérnek csóró menedzserre.Már az is elég lehet a figyelem felkeltésére,ha egy scout figyeli.Megnézetek valakit,a riportban meg másnap azt látom,hogy az éj leple alatt új szerződést kapott.Cumi.
2.Kényszerítőzésre nincs utasítás.Külön mozgásokat lehet tanítani,de ez nincs közte.Vagy benne van a játékosban,vagy nincs.Mikor legutóbb néztem a középpályásaimat,a kedvelt mozgásoknál egynél sem volt ott a "plays one-twos".Olyanok igen,hogy lassítja a játékot,egyszerű passzokkal játszik,második vonalban ér a kapu elé,diktálja a tempót,(meg vitatkozik a bíróval).
Némelyik mozgást lehet külön tanítani,némelyiket nem.Azért egy labdatartó taktikánál alkalmanként előszedik maguktól is.De ahhoz komoly összeszokottság,meg klasszis játékosok kellenek.
3.Nem akarom reklámozni,mert Lasden kiteszi a szűrömet.Azért sok kreativitás nem kell hozzá.Gugli kereső,első találat.Ha nem találod,írj privátot.Nem garantálom,hogy ma válaszolok rá.