A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #100919
8.szezon.
Ennyi volt,befejeztem.A BL nem érdekel annyira,hogy amiatt egy rakás dög unalmas meccset játszogassak.A bajnokságot kinőttük,már csak véletlenül tudtunk kikapni.Bár a kupát megint majdnem elbuktuk,de az semmin nem változtat.Nyertem 4 bajnokságot,3 kupát,1 Európa Ligát,és 1 Európai Szuper Kupát.Volt egy BL negyeddöntőm,és egy döntőm is.Átvettem egy nevesincs csapatot,aminek 725k volt az értéke,32,5M adósság mellett.Most a klub értéke 328M,jövőre kész az új stadion,a reputáció meg az egekben.Elfogyott a motivációm,így legendaként szépen visszavonultam.
Egyébként az egész szezont 0 csapatutasítással játszottam le,de nagyítóval sem bírtam semmi különbséget felfedezni.Az egyéni,és csapatstatisztikák szinte teljesen megegyeztek az előző szezonnal.Az eredmények úgyszintén.Mindössze 4 vereséggel hoztuk le a szezont,és abból csak a Porto elleni 0-4 volt égés.De oda-vissza hülyére vertük a Man City-t a csoportban,szintén oda-vissza a Milan-t az első kieséses körben.A Barca ellen is már 3-0-ra vezettünk összesítésben,amíg nem a jött a 35 éves Messi.Vele mi a fenét lehet kezdeni,ha olyan napja van?Nagyjából semmit.A 18-as marking értékű DM végig lógott rajta(8,5-ös osztályzatot kapott),mégis rúgott róla két gólt,meg adott egy gólpasszt Neymar-nak.Ez van.
Köszönöm a megtisztelő figyelmet.
Ileri,ileri,Allahin lütfuyla!