104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Attila31
    Kezdek belejönni a játékba :) Két kérdésem lenne még, az egyik, hogy igazolásnál (ajánlat tételnél) hol tudom azt beállítani, hogy az ajánlat privát vagy publikus legyen? Rendre megszívom ezzel, teszek egy ajánlatot valakiért és egyből jön egy multi csapat sokkal nagyobb ajánlattal és persze nem is tudom megszerezni a tehetségesnek tűnő játékost :( A másik kérdésem, hogy a kényszerítőket melyik csapatutasítással tudom beállítani? Köszi a segítséget! A játékhoz nincs magyarosítás ugye, az FM 2015-hez.
  • Peti2400
    NYFC Márc.
  • Darthmushroom
    Dinamo Moszkva 2.szezon:
    Hazai porondon megállíthatatlanok voltunk nagyon simán veretlenül lettünk bajnokok és a kupában is címet védtünk. Európában kevésbé voltunk sikeresek idén, mivel egy igen erős BL csoportba kerültünk ahonnan nem is tudtunk továbbmenni, majd EL-be is a City túl nagy falat volt. Kupameccseink, Igazolások, Keret.

Pozitívum h végre kaptam egy kicsit nagyobb átigazolási összeget meg fizetés keretet is, így nyáron erősen átfog alakulni a keret, de mivel van légiós szabály az oroszoknál így biztos h távozó is lesz egy pár főleg a légiósok közül. A Lokomotivnál "tycoon takeover" van folyamatban szóval ránk is fért ez a pénz.
  • Lancelot1983
    Kezdtem egy teszt jellegű játékot, amíg nem lesz 100%-os a játék egy bizonyos része, mert, így számomra esélytelen, mert nem értek nagyon sok mindent, persze, lehetne az asszisztensre bízni meg átugorni a dolgokat, de azért az nem ugyanaz.
    Teszt célja, ha van egy nagyon jó csapatod, akkor azok maguktól is győzelmeket halmoznak győzelmek után vagy nem egészen?
    Igazolni senkit nem igazoltam, edzéseken semmit nem állítottam, asszisztens válaszol mindenre ő rakja össze a csapatot én csak space-t nyomok meg meccsközben néha cserélek, utasítások sincsenek se egyénileg se csapat, egyedül annyi, hogy támadás.

Eddig, így alakul: Eredmények
    Azt nem lehet mondani, hogy túl izgulóm a meccseket, egyedül talán az első szuper kupa döntő volt necces 2 percig, akkor nagyon támadtak és ott megijedtem, hogy kapunk egy hatost, de 3. percben egyenlítettünk és el volt intézve a dolog.
    Csíter csatár

Utoljára szerkesztette: Lancelot1983, 2015.06.16. 09:24:17
  • Peti2400
    Nem volt szükségem rá,elutasítottam csak ezt én sem értem.Azért köszönöm.
  • korbin555
    Hát ez magas nekem.Az biztos,hogy a Salt Lake ajánlatot tett neked.Draft jogot szeretne,játékos cserét,valami válogatott játékos helyet,amiről fogalmam sincs mit jelent..A játék "normális" részét értem,fújom kívülről,de ezeket a jenki hülyeségeket nem.Ezek egyedi szabályok,sehol máshol nem léteznek.De még ha érteném is,könnyen rossz döntést hozhatnék.Tudni kellene az előnyeit,hátrányait ezeknek a bizniszeknek.A jövőre nézve is hatással lehetnek ezek a csereberék,draft jogok.
    Ha nincs szükséged arra a 230k-ra,ne fogadd el.De ha te sem érted,ezt így nehéz lesz játszanod.
    Menj át a sombrerósokhoz,ott van igazi foci,normális szabályokkal.
  • Solt
    Dárdai élőben játsza az FM-t! :)))
  • Peti2400
    Kiegészítve ezzel.
  • Peti2400
    Valaki megmondaná mit jelent ez?Thanks.
    Kép
    Utoljára szerkesztette: Peti2400, 2015.06.15. 22:26:02
  • korbin555
    Mire gondolsz?Hogy fanatikus vagyok?Fogalmazhattam volna másképp is,de nem akartam lehülyézni saját magam.Néha elgondolkodom,hogy nem normális dolog ennyi időt egy játékra fordítani.De másom sincs,mint időm.
  • LasDen #100928
    felvágós...:D
  • korbin555
    Nem csináltam,és nem is fogok.De nem is arról van szó,mi nehéz,vagy könnyű.El kellene jutnod egyszer idáig.Ha csak a közelébe jutsz,egyből rájössz,hogy ott már nem létezik sem kedvenc csapat,sem érdekes feladat.(Ez egyébként 67 teljes nap.)
    Addig könnyű motivációt találni,amíg az újdonság feeling megvan.Vagy annak,aki alig játszik.De ennyi idő után?Már nem elég szeretni a játékot.Olyan fanatizmus,és monotónia tűrés kell hozzá,ami nem sok emberben van meg.Bennem megvan,de azért mindennek van határa.Ha már meló szaga van,akkor az nem játék.Hát ezért töltöm az időmet most mással.
  • Lancelot1983
    csináltál már olyan karriert, hogy például angol bajnokságban kezdesz valamelyik alacsonyabb osztályban és már első évtől kezdve csak angolok lehetnek a csapatodban (vagy ha wrexhammel kezdesz, akkor csak wales-iek, hogy még izgalmasabb legyen :) ) és mivel azért ott világ viszonylatban is elég erős csapatok vannak, így talán nem lenne számodra annyira könnyű, nagyobb kihívás lenne és nem unnád meg, olyan hamar
  • korbin555
    Ment a hivatalos letöltési link.
  • mooo
    Megkérhetnék valakit,hogy privát üzenetbe küldje át a magy*rítást? Köszi előre is!
  • Darthmushroom
    :D
  • korbin555
    Kösz,mindenkinek.
    Nyáron biztos nem kezdek semmibe.Ha elvonási tüneteim lesznek,van egy félbehagyott vándorkarrierem,előveszem 1-2 szezonra.De megleszek nélküle.A fórumon meg úgyis jelen leszek.Egy dolog,hogy nincs kedvem játszani,de attól még mások szenvedése érdekel.

Más.Pár napja szóba került a fiatal játékosok növekedése.Két szezonnal ezelőtt mentettem néhány 15 éves gyerekről képet,17 évesen pedig lecsekkoltam őket.Az összes nőtt 1-2 centit,és felszedett 3-4 kilót.Abban nem vagyok biztos,hogy a plusz súly izom,vagy zselé.De inkább izom lehet,mert az egyik kopasz.
  • Darthmushroom
    Gratu! lesz még valami karriered?
  • Attila31
    Grat. te már nagyon profi vagy :)
  • korbin555

8.szezon.

Ennyi volt,befejeztem.A BL nem érdekel annyira,hogy amiatt egy rakás dög unalmas meccset játszogassak.A bajnokságot kinőttük,már csak véletlenül tudtunk kikapni.Bár a kupát megint majdnem elbuktuk,de az semmin nem változtat.Nyertem 4 bajnokságot,3 kupát,1 Európa Ligát,és 1 Európai Szuper Kupát.Volt egy BL negyeddöntőm,és egy döntőm is.Átvettem egy nevesincs csapatot,aminek 725k volt az értéke,32,5M adósság mellett.Most a klub értéke 328M,jövőre kész az új stadion,a reputáció meg az egekben.Elfogyott a motivációm,így legendaként szépen visszavonultam.

Egyébként az egész szezont 0 csapatutasítással játszottam le,de nagyítóval sem bírtam semmi különbséget felfedezni.Az egyéni,és csapatstatisztikák szinte teljesen megegyeztek az előző szezonnal.Az eredmények úgyszintén.Mindössze 4 vereséggel hoztuk le a szezont,és abból csak a Porto elleni 0-4 volt égés.De oda-vissza hülyére vertük a Man City-t a csoportban,szintén oda-vissza a Milan-t az első kieséses körben.A Barca ellen is már 3-0-ra vezettünk összesítésben,amíg nem a jött a 35 éves Messi.Vele mi a fenét lehet kezdeni,ha olyan napja van?Nagyjából semmit.A 18-as marking értékű DM végig lógott rajta(8,5-ös osztályzatot kapott),mégis rúgott róla két gólt,meg adott egy gólpasszt Neymar-nak.Ez van.

Köszönöm a megtisztelő figyelmet.

Ileri,ileri,Allahin lütfuyla!
  • Darthmushroom
    Az ilyen csapatokat annyira bírom, feljutott bajnokként a SKA-Energiya Khabarovsk és 5 bajnokin 2-24s gólarány 0 pont, 3-8 gólokat kaptak eddig mindig. A másik feljutó Anji sokkal jobb, pedig nem is költekeztek.
  • Attila31
    Köszönöm :)
  • korbin555
    Ha a szélsőjátékot szeretnéd erőltetni,akkor a csapatutasításoknál:"Exploit the flanks".

A szélsőket Winger-nek(ne Inside Forward-nak)állítsd be,support utasítással.A csapatutasításnál pedig ne használd a "shoot on sight" instrukciót.Ha akkor sem passzolnak,akkor nem csapatjátékosok(teamwork).

A "familiarity" azt jelenti,mennyire van begyakorolva a taktika.
  • Darthmushroom
    h mennyire tanulták már meg a taktikát. logikusan minél magasabb ez az érték annál jobb.
  • korbin555
    Nem semmi gladiátorharc.
  • Attila31
    Már én sem sokáig, táppénzen vagyok (eltört a vállam) de szerdától már dolgozom, akkor megszűnik a jó világ :)
  • 00mate
    Te legalább tudsz játszani, én max vasárnap, amikor időm van rá. :D
  • Attila31
    Köszi, szép lassan azért kezdek megismerni a játékot, csak angol tudás nélkül nehéz sajna.
  • Attila31
    A felállás olda"lon a rajz felett van egy olyan, hogy "familiarity", az mit jelent, minek az értékelése, az, hogy a felállás mennyire passzol a kerethez?
  • 00mate
    Elvileg a "pass into space" az erre jó, de igazából szerintem a játékosodnak a "decision" értéke nem olyan jó, hogy odapasszolja neki a lasztit.
  • Darthmushroom
    Csak egy átlagos rangadó kevés szabálytalansággal :D
  • Attila31
    Még egy kis segítséget kérnék :) Próbálom lefordítgatni a csapat instrukciókat magamnak de sajnos a google fordító nagyon sokat nem ismer a "foci kifejezések" közül. Az pl. melyik utasítást, hogy a játékosaim fussanak be az üres területekre és a utána próbálják is megjátszani őket? Többször van olyan is, hogy kontránál vezetem a labdát az egyik szélen és középen tök üresen fut az egyik játékosom de mégsem passzolja be középre hanem cselezgetni akar, pedig nagy technika nem kellene hozzá, nem kellene atom pontos labda akkor üres terület van, hogy ha csak kb. oda rúgja akkor már tiszta ziccer. Köszi a segítséget :)
  • korbin555
    Determination,motivation,level of discipline,tactics.Ha a véleményére is kíváncsi vagy a játékosokról,akkor judging CA,PA.Ha külföldi,akkor még az adaptability is.
  • hooker00
    sziasztok,
    egy jó asszisztens keresek magam mellé, mely értékek a legfontosabbak? bari meccseket vezet,néha helyettem ad interjút
    köszi!
  • Darthmushroom
    Azért érdekes ezek az oroszok van 100+ misi a számlán és bajnokként kiszúrja a szemem pár milliós átigazolási kerettel, közbe meg szórták a pénz a valóságban,vagy már a játékban is benne van az orosz válság? :D
  • Darthmushroom
    Gratu
  • korbin555

7.szezon.

Nem vagyok elégedetlen,de teljesen elégedett sem.A BL döntő szép,a vereség nem rázott meg.Különben is negyeddöntőbe kellett jutnunk,amit túlteljesítettünk.Ami viszont fájt,hogy elveszítettük a Török Kupa döntőjét is.Talán nem kellett volna a komplett kezdőt pihentetni a BL döntő miatt.Nagyot akartam markolni,aztán semmi lett belőle.Késő bánat.De legalább lesz mit visszaszerezni jövőre.
    Letudtuk a bankkölcsönt,még egy év hátra volt,de a főnök úgy döntött,hogy leperkáljuk egyben.Kb.4 millióról volt szó.Tiszták lettünk mint a hó,erre kitalálta,hogy új stadion kell,így most megint van 18M adósságunk.De az inkább befektetés,mint adósság.Gond egyébként sincs,és már nem is lesz.Clubs finances.Május elején szerződést ajánlottam Enes Ünal-nak(Valencia).Pocsékul játszott náluk,de nekem mégis ő kellett.A játék legjobb török csatára,9,25M-t fizettem érte.A 29 éves Macheda pedig így távozhatott,elvitte 4M-ért a Bordeaux.3 év alatt nálam 79 gólt,és 29 gólpasszt hozott össze.Ünal egy gyáva nyúl,de ha legalább ezt nem csinálja utána,seggbe rúgom.Az olasz mégiscsak ingyen jött anno,neki pedig lesz mit törlesztenie.

Átcsoportosítás után a heti bérkeret 1M,és még így is maradt 27,7M igazolásra.De újabb igazolást nem tervezek.Hacsak valaki nem akar távozni,és pótolnom kell.Szépen alakul a háttér is,bár a youth facilities további fejlesztését egyelőre nem engedik.A youth recruitment és junior coaching viszont folyamatban van.Hobbiból csinálom,sok értelme nincs.3 év múlva visszavonulok,nem fogok a jövőbeli ifikből beépíteni senkit.A mostaniak meg gyengék.Egy 19 éves csatár van,akit felhozok a felnőttbe.Az U21-ben játszik majd,de lehetőséget fog kapni alkalmanként.Kubilay Cin.Ő sem saját termés,3,9M-ért hoztam a Bursaspor-tól.(egyébként Ünal is Bursa nevelés)
    A bevételek szépen gyarapodnak,a tavalyi 6M után idén 9,75M-t adnak a szponzorok.A merchandise bevétel is megugrott,a 7,6M duplája a tavalyinak.Kínába nem mehettünk túrára,mert az amatőr térképész főnök szerint túl messze van.Szerinte Brazília és az USA közelebb van,mert oda mehettünk.Marhaságot beszél.
    Ankara-Rio de Janeiro:10526 km.Ankara-Los Angeles:11274 km.Ankara-Peking:6840 km.
    Ebből is látszik,mennyire lehet megbízni a gépi staff tudásában.Ott verik át az embert,ahol tudják.

A következő szezont pedig csapatutasítás nélkül fogom játszani.Ha katasztrófa lesz belőle,akkor januárban visszaállok.De erősen kétlem.Már nem hülyék játszanak a csapatomban.

Ileri,ileri,Allahin lütfuyla!
  • korbin555
  • Darthmushroom
    Dinamo Moszkva 1. szezon:
    Hihetetlen tavasz után azt mondhatom h egy igen sikeres éven vagyunk túl, végül ha nehezen is de megnyertük a bajnokságot, és a hazai kupát is, mondjuk utóbbinál elég könnyű sorsolásunk volt. Mivel a gép nem egyszer döntőzött első évben így titkon bíztam egy jó EL szereplésben is, ami végül össze is jött mert sikerült megnyerni. A szezon játékosa kérdés nélkül Valbuena aki nem kevesebb mint 63 gólba volt benne valamilyen formában, de a keret többi részével is elégedett lehetek még akkor is ha rengeteg volt sérült.
  • korbin555
    Azért az a "vakarózás" nem lehet véletlen.Egy védőnek oda kellene lépnie mindenféle külön noszogatás nélkül is.A védekező feladattal megbízott középpályásnak úgyszintén.Egyéni képességek hiánya is lehet a passzivitás.