A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #100902
7.szezon.
Nem vagyok elégedetlen,de teljesen elégedett sem.A BL döntő szép,a vereség nem rázott meg.Különben is negyeddöntőbe kellett jutnunk,amit túlteljesítettünk.Ami viszont fájt,hogy elveszítettük a Török Kupa döntőjét is.Talán nem kellett volna a komplett kezdőt pihentetni a BL döntő miatt.Nagyot akartam markolni,aztán semmi lett belőle.Késő bánat.De legalább lesz mit visszaszerezni jövőre.
Letudtuk a bankkölcsönt,még egy év hátra volt,de a főnök úgy döntött,hogy leperkáljuk egyben.Kb.4 millióról volt szó.Tiszták lettünk mint a hó,erre kitalálta,hogy új stadion kell,így most megint van 18M adósságunk.De az inkább befektetés,mint adósság.Gond egyébként sincs,és már nem is lesz.Clubs finances.Május elején szerződést ajánlottam Enes Ünal-nak(Valencia).Pocsékul játszott náluk,de nekem mégis ő kellett.A játék legjobb török csatára,9,25M-t fizettem érte.A 29 éves Macheda pedig így távozhatott,elvitte 4M-ért a Bordeaux.3 év alatt nálam 79 gólt,és 29 gólpasszt hozott össze.Ünal egy gyáva nyúl,de ha legalább ezt nem csinálja utána,seggbe rúgom.Az olasz mégiscsak ingyen jött anno,neki pedig lesz mit törlesztenie.
Átcsoportosítás után a heti bérkeret 1M,és még így is maradt 27,7M igazolásra.De újabb igazolást nem tervezek.Hacsak valaki nem akar távozni,és pótolnom kell.Szépen alakul a háttér is,bár a youth facilities további fejlesztését egyelőre nem engedik.A youth recruitment és junior coaching viszont folyamatban van.Hobbiból csinálom,sok értelme nincs.3 év múlva visszavonulok,nem fogok a jövőbeli ifikből beépíteni senkit.A mostaniak meg gyengék.Egy 19 éves csatár van,akit felhozok a felnőttbe.Az U21-ben játszik majd,de lehetőséget fog kapni alkalmanként.Kubilay Cin.Ő sem saját termés,3,9M-ért hoztam a Bursaspor-tól.(egyébként Ünal is Bursa nevelés)
A bevételek szépen gyarapodnak,a tavalyi 6M után idén 9,75M-t adnak a szponzorok.A merchandise bevétel is megugrott,a 7,6M duplája a tavalyinak.Kínába nem mehettünk túrára,mert az amatőr térképész főnök szerint túl messze van.Szerinte Brazília és az USA közelebb van,mert oda mehettünk.Marhaságot beszél.
Ankara-Rio de Janeiro:10526 km.Ankara-Los Angeles:11274 km.Ankara-Peking:6840 km.
Ebből is látszik,mennyire lehet megbízni a gépi staff tudásában.Ott verik át az embert,ahol tudják.
A következő szezont pedig csapatutasítás nélkül fogom játszani.Ha katasztrófa lesz belőle,akkor januárban visszaállok.De erősen kétlem.Már nem hülyék játszanak a csapatomban.
Ileri,ileri,Allahin lütfuyla!