A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Tele van a hócipőm.

Szezon elején épp hogy lement 3 meccs,de már sírt egy rotációs,hogy többet akar játszani.Mindhárom meccsen pályán volt,kezdett 1x,csere volt 2x.Magas ez nekem.
    Tavasz eleje,2 hetes válogatott szünet.3 játékos reklamál,hogy többet akar játszani.Közte kettő 25-27 meccses.Anyátok!Szezon végére lesz 40 meccsük,de többet akarnak játszani.Itt vannak 3 éve,eddig semmi problémájuk nem volt.Mi a fenét tehetek ilyenkor?Beszélnem kell velük,hogy oké,játszani fogtok.Ami minden logikát nélkülöz,mert úgyis állandóan játszanak.Erre jön a reakció,3 játékos szerint nem érdemlik meg,másik 4 meg azért nyűgös,hogy miért nem engedem játszani őket.
    Ezekkel úgy fel tud idegesíteni a játék,hogy legszívesebben letörölném a francba az egészet.Vagy túlreagálom?De szerintem az SI átesett a ló túloldalára.Vagy bug,tök mindegy.De a végén elfut a méreg,és visszarakom a 14-et.Mert bárhogy is van,ez nálam odavág a játékélménynek.Rúghatom az 5 gólokat,meg eltüntettem a Man.City-t a BL-ből,de ez folyamatosan idegel.

Az már hidegen hagy,hogy sikkasztó van a klubnál.Kaptam igazolni 25M-t,elköltöttem belőle 5M-t.Maradt 20M+ jött hozzá 8,5M az eladásokból(amit 100%-ban visszakapok).Szóval lenni kellene 28,5M-nak,de csak 8,5M van.Eltűnt 20M,a büdzsében nyoma sincs.