104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Attila31 #100898 Köszi :) Majd figyelem de ezt vakarózást már nem bírom :) -
korbin555 #100897 Get stuck in.
Garantáltan odalépnek.Az viszont könnyen előfordulhat,hogy sok lesz a lap. -
Attila31 #100896 Milyen utasítással, hogy tudom azt beállítani, hogy a játékosaim keményebben lépjenek oda a labdás emberre? Csomószor van, hogy a tipródnak ott, mint a szaró galamb de semmit nem csinálnak :) Köszi a segítséget. -
Ilyen sikkasztó bug nálam is volt már FM2012-ben!
Rekordösszegért adtam el a jobb szélsőmet a Barcelonának 23 millió fontért, de nálam a teljes összeggel lelépett valaki, mert az egyenlegben nem jelentkezett egyetlen font sem. Tiszta ideg voltam én is, mert ebből az összegből akartam rendezni az egyenleget. Nem jött össze! -
korbin555 #100894
Tele van a hócipőm.
Szezon elején épp hogy lement 3 meccs,de már sírt egy rotációs,hogy többet akar játszani.Mindhárom meccsen pályán volt,kezdett 1x,csere volt 2x.Magas ez nekem.
Tavasz eleje,2 hetes válogatott szünet.3 játékos reklamál,hogy többet akar játszani.Közte kettő 25-27 meccses.Anyátok!Szezon végére lesz 40 meccsük,de többet akarnak játszani.Itt vannak 3 éve,eddig semmi problémájuk nem volt.Mi a fenét tehetek ilyenkor?Beszélnem kell velük,hogy oké,játszani fogtok.Ami minden logikát nélkülöz,mert úgyis állandóan játszanak.Erre jön a reakció,3 játékos szerint nem érdemlik meg,másik 4 meg azért nyűgös,hogy miért nem engedem játszani őket.
Ezekkel úgy fel tud idegesíteni a játék,hogy legszívesebben letörölném a francba az egészet.Vagy túlreagálom?De szerintem az SI átesett a ló túloldalára.Vagy bug,tök mindegy.De a végén elfut a méreg,és visszarakom a 14-et.Mert bárhogy is van,ez nálam odavág a játékélménynek.Rúghatom az 5 gólokat,meg eltüntettem a Man.City-t a BL-ből,de ez folyamatosan idegel.
Az már hidegen hagy,hogy sikkasztó van a klubnál.Kaptam igazolni 25M-t,elköltöttem belőle 5M-t.Maradt 20M+ jött hozzá 8,5M az eladásokból(amit 100%-ban visszakapok).Szóval lenni kellene 28,5M-nak,de csak 8,5M van.Eltűnt 20M,a büdzsében nyoma sincs. -
korbin555 #100893 Az most még elég az fm-hez.Szerencsére nem kér nagyon sokat,de ki tudja,mi lesz jövőre,vagy 2 év múlva?De a normális játszhatósághoz az i5,6-8Gb RAM,meg egy középkategóriás videokártya kell is.A PC-nél is.Néhány külföldi játékos oldalon is megnéztem a PC-ket,és rengeteg az elavult hardware.Megértem,nem olcsó szinten tartani.De sokan olyan 5-6 éves gépen akarnak játszani,ami már akkor sem számított túl jónak.Sok választás pedig nincs.Vagy a játékkal szenved a gamer,vagy spórol.Az utóbbi sem éppen fájdalommentes. -
fordjee #100892 Én egy Dell E6320-on játszok vele. 8 giga ram, core i5-2520m-es processzor, 120gb-os ssd. Be van töltve 7-8 bajnokság, plusz ahol vagyok, ott asszem a 3. osztály is, és kb. 3 csillagot mutat. Szerintem eléggé gyors is. Eleinte nem volt az, talán valamelyik patchben optimalizáltak, mert most tök gyors.
Pc-ben nem tudom, milyennek felel meg, de gyanítom, hogy valami gagyibbnak, sokkal nagyobb teljesítményűek a pc-k asszem. -
00mate #100891 Nincs itt a saját gépem, de elsőre egy ilyesmit találtam ki, majd hétvégén összerakom jobban:
-Attack
- Fluid
- A taktika lényege, hogy letámadásból gyors kontra/labdavesztésből visszatámadás--> kontra. Ezt találtam ki, vagyis inkább olvastam egy magyar nyelvű tippek-trükkök word-t és onnan szedtem össze.
A csapatinstrukciók nagyjából megvannak: close down more, tight marking, ilyesmi. Az egyéni utasítások még nincsenek meg, azokon még gondolkozok. :D -
EL győzelem, maxiriszpekt érte. Megintcsak vérprofi meló
-
Egyelőre megelégszem egy döntővel is, abban jó vagy!
-
korbin555 #100888 BL győzelmek ügyében én vagyok az elrettentő példa.A PSG,Real Madrid sem volt elég jó nekem hozzá. -
A 15. szezon összefoglalója:
FM2012 - Blackburn Rovers - 15. szezon
Nem tudok maradandót alkotni a BL-ben, ezért jövőre máshogy építem fel az évet, még akkor is, ha a bajnokság kárára megy. Sok Korbin tanácsot megfogadtam, és valamennyire az én követendő irányommal is egybe esik az általa javasolt teendők. Szerettem volna egy tiszta angol csapatot, de szerintem ez lehetetlen, erről már lemondtam. Most a BL van soron, jövőre minimum cél a döntő! -
korbin555 #100886 Értem. -
Attila31 #100885 De most kezdtem a játékot, ez az első idény, amúgy én is már előre hosszabbítgatok, akinek jövőre jár le már azzal is, dehát vele így jártam most sajna, bár talán még nincs veszve minden :) -
korbin555 #100884 Aha!Annyit mindenképpen le lehet szűrni tanulságként,hogy a legjobb játékosoknál nem várjuk meg az utolsó évet a hosszabbítással.Van rá egy könyvtárnyi példa.A legismertebb talán "A Dortmund esete a polákkal".
-
Attila31 #100883 A legjobb csatárom. De ha januárig nem jutok vele semmire akkor eladom, kis pénz is több a nyári semminél. Köszi ismét :)
Utoljára szerkesztette: Attila31, 2015.06.11. 17:01:04 -
korbin555 #100882 Ne forszírozd a hosszabbítást pár hónapig.Játszasd,érezze a bizalmat,hogy számítasz rá.Talán később meggondolja magát.
De nálam már a tartalékban,meg átadólistán lenne az ürge. -
Attila31 #100881 Köszi. És ez nem is szokott változni késöbb sem ilyenkor már? Úgy látszik lesz bajom az angollal, a google fordító meg nem mindig az igazi :( -
korbin555 #100880 Szia!
Éppen,hogy nem hajlandó újabb tárgyalásba bocsátkozni,mert az előző félbeszakadt.Ez már veszett fejsze nyele,sajnos. -
Attila31 #100879 Sziasztok!
Én még csak most kezdtem el játszani az FM 2015-el de mivel nem vagyok nagy angolos így nehézségekbe ütközök. Első körben a meccsek mellett szeretném meghosszabbítani a lejáró szerződéseket a csapatomban. Azt már látom, hogy ha nem elég a keret akkor lehet variálni a bérköltséggel és az átigazolási pénzzel. Viszont belefutottam egy ilyenbe a tárgyalások során, hogy a játékosom ügynöke ezt írja : My client isn't currently prepared the restart these discussions following the previous breakdown in talks. Ez nem azt jelenti, hogy hajlandó újra kezdeni a tárgyalásokat? Viszont semmi ajánlatot nem tudok tenni minden lehetőség inaktív állapotban van, hiába kattintgatok. Ilyenkor mi a teendő, idővel majd tudok ajánlatot tenni vagy valamit kellene csinálnom, mondani a játékosnak? Bőven a fizetési keret alatt vagyok szóval nem ez a gond. Köszi a segítséget :) -
00mate #100878 Milyen gépet érdemes majd vásárolnom, hogy normálisan (3 csillaggal legalább) fusson a játék? Illetve az lenne, hogy mivel most hétvégén kezdenék neki a játéknak (munka miatt max hétvégén), kezdésként Toulousse FC csapata mennyire jó dolog? Szerintem annyira nem jó, ha egy Real/Barca mert akkor végképp nem jövök rá a játék csínjára. :D -
korbin555 #100877 Szegény Mehmet,húzta az igát a 3.de még a 2.ligában is.Tavaly ingyen elengedtem,már régóta csak vésztartalék volt.Tűrhető balbekk volt,de nem első osztályú szinten.És főleg nem a mi szintünkön.Elment Rijekába,de túl sokat képzelt magáról.Végigjátszotta a szezont a tarcsiban és hazajött.Most az Osmanlispor játékosa.28 éves,és nálunk klublegenda.Saját nevelésű srác volt,10+ évet húzott le itt.
Így a klubnál most egy legenda van,az meg én vagyok.Több nem is kell.Akiből az lesz,azt rögtön eladom.
Callum Hopkins generált,21 éves skót CM. -
Lancelot1983 #100876 grat korbin, tasci-val mi történt? nem maradt a csapatnál gondolom, mikor küldted el? és hol játszott illetve hol játszik most és milyen teljesítménnyel? Valamint a gól szépségversenyben 3. helyen végző hopkins ő skót? ha nem generált akkor előtte hol játszott? -
korbin555 #100875 Üdv újra,sok sikert.
És köszönöm. -
korbin555 #100874 Ami még lemaradt.Az én játékosomé a BL,és a liga legszebb gólja is.
Taktika.
A teljesség igénye nélkül,a jobb játékosok:
Illugason.
Aykut Özkul.
Bobó.Brazil volt,német lett,most az olimpiára megint a brazilokkal ment.Ő az irányítóm,45 gólpassz az elmúlt két szezonban.
Hasan Zafer.
Enguene.(Barcelona B-ingyen)
Macheda.2 év,49 gól,19 gólpassz.Már csak tartalék.
Mert Günok.
Mustafa Özcan.
Osman Özdas.Török volt,német lett.2 év 66 gól.Nagy sztár lesz belőle.
Sinan Keskin.
Tete.
Molineaux.
Meg egy kupac egyéb török,tartalékok,rotációsok,tehetségek.Ez utóbbiak nem sajátok,nálam még nem került elő egy sem.
Most pihenő jön,hétfőtől folytatom. -
Elég rég játszottam, de mivel egy dbig nem volt internet :D így elővettem a játékot. Oroszországban kezdtem Balázsékkal, a szezon elég döcögösen indult, nem segített a rengeteg sérülés se, de a szezon felére egész jól összeszedtük magunkat. Mivel a győzelmek számítanak egymás ellen így csak a harmadik helyen vagyunk félévkor, ami mindenképp gáz mivel bajnoki címet ígértem a nagyobb fizetési keret miatt, mivel csak azt átcsoportosítva tudtam igazolni. Clasie,Horvath,Tariq érkezett. Ja és a kiki meccsen továbbmentünk a Bilbao ellen, szóval még állunk Európába és a Spurs vár ránk.
Korbin Gratu!
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.06.11. 11:37:36 -
korbin555 #100872
6.szezon.
Most érzem úgy,hogy nem egy csődtömeget irányítok,hanem egy profi futball klubot.Papíron már gazdagok vagyunk,bár a klub értékének jelentős részét a játékosaim jelentik.Tovább folynak a fejlesztések,bővítik 4047 hellyel a stadiont,és nyélbe ütöttem az első számottevő eladást,ami 7M bevételt hozott.Igazából ez vonzott ebben a karrierben,hogyan,mennyi idő alatt tudom kihúzni őket a sz@rból.6 év kellett hozzá.Az adósságot törlesztjük ugyan,de a havi 334k már aprópénz.És ha minden igaz,2 év múlva lejár a bankkölcsön,tiszta lappal folytathatjuk.
Az EL győzelemnek pedig a "normálisnál" is jobban örülök.A Haladáson kívül eddig sehol nem tudtam nemzetközi kupát nyerni.Pedig megfordultam néhány helyen,de üldözött a balszerencse.4 különböző klubbal buktam döntőket.Az elveszített elődöntők tömkelegéről már nem is beszélve.Nagy elégtétel ez nekem,talán lekerült rólam az átok.Reputációban itthon azért még a Galata mögött vagyunk.A másik ágon eljutottak az elődöntőig,hajszálon múlt,hogy nem török döntő lett.De itthon már senki nem jelenthet fenyegetést,enyém a legerősebb csapat.Taktika,játékos képek kicsit később...
Ileri,ileri,Allahin lütfuyla! -
korbin555 #100871 Szinte minden gyerek szed fel 1-2 kilót.De az is előfordulhat,hogy veszít a súlyából.Most egy játékosom van akit fiatalon hoztam,van róla akkori kép,és még itt van.3 éve 80 kg volt,most 79.De még egy ennél is figyelemre méltóbb változáson esett át.Brazilból német lett.
Mit nem adtam volna ezért az EU-ban.De törökben nincs jelentősége.
Az nem rémlik,hogy nőnének is.Az említett szamár is maradt 182 cm.De csinálok a legutóbb jött 15 évesekről képet,aztán figyelem őket. -
Lancelot1983 #100870 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez érdekes kérdés, mert ez nálam felemásan nézett ki, vettem egy fiatal játékost, másnap pont néztem és nőni nem nőttem, de híztam 2 kilót -
Peti2400 #100869 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy van valakinek olyan tapasztalata hogy vett egy fiatal játékost(18 év alatt) és pl.megnőtt(cm) vagy hízott?Bocsi a hülye kérdésért.
-
korbin555 #100868 Mára kiléptem.05-16h-ig toltam(including lunch break).Egyébként 4-1-3-2 DM narrow.Holnap befejezem a 6.szezont,majd dobok képet a taktikáról is. -
hooker00 #100867 Ügyes vagy , gratulálok! megkérdezhetem ,hogy milyen felállásban küldöd fel őket a pályára általában? -
korbin555 #100866 Igyekszem.Ki tudja meddig tart ki a hangulatom.És kösz.Foxinak is.
Az új (6.) szezonban történt egy váratlan affér.Nyerjük a meccseket,a morál is nagyon jó.Hirtelen mégis elégedetlen lett a csapat hátsó fertálya.Van egy tehetséges középhátvéd,aki többet akar játszani.Jogosnak éreztem,így egymás után két bajnoki meccsen is kezdhetett.Erre fel válsággyűlésre lettem berendelve.A csapatkapitánnyal az élen a többi középhátvéd letámadott,hogy miért engedtem neki.A kapitány szerint gyenge ember vagyok.Ejha!Most a tartalékban elmélkedik,hogy talán mégsem az ő a feladata a csapat összeállítása.És többé már nem is kapitány,mert azon melegében leváltottam.Ez történt úgy egy hónapja,azóta kuss van.A két haverjának romlott a morálja,de már magukhoz tértek.Főleg,hogy a BL-ben 3-0-ra elvertük a CSZKA Moszkvát.A többieket meg eleve nem is érdekelte a parasztlázadás.Mi több,nagyon örültek az új kapitánynak.A kegyvesztettet pedig majd visszaengedem,ha úgy látom jónak.Egyelőre jó helyen van ott.Hátha valaki még nem tudja,mit jelent a 20 a discipline értékem mellett...
Majdnem ugyanilyet a Haladásnál is átéltem.Amíg toronymagasan a játékosok felett álltam reputációban,senki nem kérdőjelezte meg a döntéseimet.Ahogy neve lett a klubnak,ott is volt aki megpróbált kóstolgatni.Hasonló sikerrel. -
Ínnye ez gyors volt. 
Irány a BL! -
-
korbin555 #100863
5.szezon.
-
korbin555 #100862 Reputáció hiányában eddig még nem indítottam be a bizniszt.Hoztam ugyan pár török gyereket,de sajnos nem sokat nézek ki belőlük.Kezdőt semmiképpen.
Jó külföldi srácokat hozhatnék,de mit csinálok velük?Egy év múlva jobb lenne egyik-másik,mint a tartalék törökök.A felnőttben lenne a helyük,de nyolcnál több idegent nem akarok ott látni.Már az is határeset.Problémáim lennének az összeállítással.A kupában csak 5 külföldi játszhat,kupameccs meg sok van.Csoport,oda-visszavágók,14 meccsünk volt a döntőig.Padoztatnom kellene azokat a külföldieket,akik jobbak mint a törökök.Ebből garantáltan balhé lenne.Megoldás a kettős állampolgárok,őket keresem folyamatosan.Most 3 van a felnőttben,egy-egy dán,német,svájci.Nem foglalnak légiós helyet,hazainak számítanak.Elég sok van belőlük,tudatosan így töltöttem be az országokat.Csak meg kell találnom őket.Ha a csapat fele ilyen "félig-török" lesz,akkor majd hozok tehetségeket külföldről.De a célom nem ez,hanem a jó törököket elszedni a többiektől.Idén már tettem próbát,de a két kiszemelt nem is tárgyalt velem.Most még a fél liga előttünk van reputációban.Ha nyerek 1-2 bajnokságot,fordul majd a kocka.Nem nagyon lesz olyan fiatal török,aki ne akarna itt játszani.Persze tudom,hogy pofátlanul sok pénzt kérnek majd értük,de ebben nem leszek skót.Felnőtt játékosért úgysem adok egy vasat sem.Kivétel,ha diszkont áron hirdetnek egy nekem való átadólistást. -
Príma! Sikerült igazolni olyan fiatalt, aki saját nevelés lehet majd és első csapatig is eljuthat? -
korbin555 #100860 Gyári fehér.(Football Manager Alternative) -
hooker00 #100859 szia,
ez melyik skin? baromi jól néz ki :)
köszi!