A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #100872
6.szezon.
Most érzem úgy,hogy nem egy csődtömeget irányítok,hanem egy profi futball klubot.Papíron már gazdagok vagyunk,bár a klub értékének jelentős részét a játékosaim jelentik.Tovább folynak a fejlesztések,bővítik 4047 hellyel a stadiont,és nyélbe ütöttem az első számottevő eladást,ami 7M bevételt hozott.Igazából ez vonzott ebben a karrierben,hogyan,mennyi idő alatt tudom kihúzni őket a sz@rból.6 év kellett hozzá.Az adósságot törlesztjük ugyan,de a havi 334k már aprópénz.És ha minden igaz,2 év múlva lejár a bankkölcsön,tiszta lappal folytathatjuk.
Az EL győzelemnek pedig a "normálisnál" is jobban örülök.A Haladáson kívül eddig sehol nem tudtam nemzetközi kupát nyerni.Pedig megfordultam néhány helyen,de üldözött a balszerencse.4 különböző klubbal buktam döntőket.Az elveszített elődöntők tömkelegéről már nem is beszélve.Nagy elégtétel ez nekem,talán lekerült rólam az átok.Reputációban itthon azért még a Galata mögött vagyunk.A másik ágon eljutottak az elődöntőig,hajszálon múlt,hogy nem török döntő lett.De itthon már senki nem jelenthet fenyegetést,enyém a legerősebb csapat.Taktika,játékos képek kicsit később...
Ileri,ileri,Allahin lütfuyla!