A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Igyekszem.Ki tudja meddig tart ki a hangulatom.És kösz.Foxinak is.

Az új (6.) szezonban történt egy váratlan affér.Nyerjük a meccseket,a morál is nagyon jó.Hirtelen mégis elégedetlen lett a csapat hátsó fertálya.Van egy tehetséges középhátvéd,aki többet akar játszani.Jogosnak éreztem,így egymás után két bajnoki meccsen is kezdhetett.Erre fel válsággyűlésre lettem berendelve.A csapatkapitánnyal az élen a többi középhátvéd letámadott,hogy miért engedtem neki.A kapitány szerint gyenge ember vagyok.Ejha!Most a tartalékban elmélkedik,hogy talán mégsem az ő a feladata a csapat összeállítása.És többé már nem is kapitány,mert azon melegében leváltottam.Ez történt úgy egy hónapja,azóta kuss van.A két haverjának romlott a morálja,de már magukhoz tértek.Főleg,hogy a BL-ben 3-0-ra elvertük a CSZKA Moszkvát.A többieket meg eleve nem is érdekelte a parasztlázadás.Mi több,nagyon örültek az új kapitánynak.A kegyvesztettet pedig majd visszaengedem,ha úgy látom jónak.Egyelőre jó helyen van ott.Hátha valaki még nem tudja,mit jelent a 20 a discipline értékem mellett...

Majdnem ugyanilyet a Haladásnál is átéltem.Amíg toronymagasan a játékosok felett álltam reputációban,senki nem kérdőjelezte meg a döntéseimet.Ahogy neve lett a klubnak,ott is volt aki megpróbált kóstolgatni.Hasonló sikerrel.