A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #100862 Reputáció hiányában eddig még nem indítottam be a bizniszt.Hoztam ugyan pár török gyereket,de sajnos nem sokat nézek ki belőlük.Kezdőt semmiképpen.
Jó külföldi srácokat hozhatnék,de mit csinálok velük?Egy év múlva jobb lenne egyik-másik,mint a tartalék törökök.A felnőttben lenne a helyük,de nyolcnál több idegent nem akarok ott látni.Már az is határeset.Problémáim lennének az összeállítással.A kupában csak 5 külföldi játszhat,kupameccs meg sok van.Csoport,oda-visszavágók,14 meccsünk volt a döntőig.Padoztatnom kellene azokat a külföldieket,akik jobbak mint a törökök.Ebből garantáltan balhé lenne.Megoldás a kettős állampolgárok,őket keresem folyamatosan.Most 3 van a felnőttben,egy-egy dán,német,svájci.Nem foglalnak légiós helyet,hazainak számítanak.Elég sok van belőlük,tudatosan így töltöttem be az országokat.Csak meg kell találnom őket.Ha a csapat fele ilyen "félig-török" lesz,akkor majd hozok tehetségeket külföldről.De a célom nem ez,hanem a jó törököket elszedni a többiektől.Idén már tettem próbát,de a két kiszemelt nem is tárgyalt velem.Most még a fél liga előttünk van reputációban.Ha nyerek 1-2 bajnokságot,fordul majd a kocka.Nem nagyon lesz olyan fiatal török,aki ne akarna itt játszani.Persze tudom,hogy pofátlanul sok pénzt kérnek majd értük,de ebben nem leszek skót.Felnőtt játékosért úgysem adok egy vasat sem.Kivétel,ha diszkont áron hirdetnek egy nekem való átadólistást.