A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #100848
3.szezon.
Az osztályozó elérése miatt nem kellett aggódnom,de az első hely már nem volt sima ügy.Kellett hozzá egy kis mázli is,nem tagadom.De megérdemeltük,megjártuk a hadak útját.A kupában viszont balszerencsénk volt,de a negyeddöntővel így is elégedett voltam.A két húzóember Bobó,és a friss gólkirály Stokic volt.Meg az ukrán kölcsön középhátvéd srác,de ő megy vissza a Sahtar-hoz.Kilógott az egész ligából,nagy sztár lesz belőle.A másik kölcsönember,az orosz kapus marad nálunk.Egy évet kért,megkapta.Elégedett voltam vele,nem mellékesen 1,6k fizetést kért csak.Meg két klasszissal jobb,mint a török cserekapus.A problémám úgyis a gyenge törökökkel van.A Szuper ligában már lehet 11 légiós a kezdőben,de trükkös a szabály.A kupában csak 5 játszhat,kellenek a törökök.Egyébként is kell 6,abból 3 saját nevelés.Úgy gondolom,hogy max 8 külföldi lesz a keretben,akkor nem lesz gond az összeállítással.A célom hosszú távon mindenképpen egy túlnyomó részt török keret,de reálisnak kell lennem.Nem vagyok abban a helyzetben,hogy a jókat megszerezzem.Perememberek lesznek,amíg nem javulnak a lehetőségeim.
Mert az anyagi helyzet továbbra is szörnyű.Vannak jó jelek,idén végre pozitív lett a mérleg(1,9M).Bejött 813k a ligától,és 3,8M a TV-től.De a szomorú tény az,hogy a klub helyzete továbbra is bizonytalan.Lehúztam az átigazolási pénzt,így 54k lett a bérkeret.Ez majdnem háromszorosa az eddiginek,és ad egy kis mozgásteret.Egy key player kaphat 5,5k fizetést,a kezdők pedig 4,1k-t.Ez átmeneti év lesz,gyűjtögetnem kell a pénzdíjakat,és jövőre sokkal jobb helyzetben leszek.Van pénz a ligában,minden győzelem 516k.És végre hozhatok edzőket,mert két éve nem változott az edzés.Ifiedzőm egyáltalán nincs is.Bár ifi is alig.6 gyerek tengődik ott,de első osztályú focista egyikből sem lesz.A háttér fejlesztése utópia.Hacsak nem hozok,nekem hosszú évekig nem lesznek tehetségeim.Sokkal egyszerűbb a csapattal jó eredményeket felmutatnom,mint rendbe tenni ezt a szemétdombot.De éppen ezért választottam őket.Ha a szintén 3.ligás Göztepe Izmirt választom(megfordult a fejemben),akkor már egy éve a Szuper Ligában lennék,tele pénzzel.Így tovább tart az érdeklődésem.