A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zaki
    Kicsit unatkoztam, ujra elovettem a jatekot, kezdtem egy uj karriert a Parmaval. Nagy meglepetesre 5. helyen vegeztem a csapattal es Europa ligaba automatikusan bejutott a csapat, es megnyertuk az olasz kupat. A keret eleg gyatra volt, a telen kolcsonvettem vagy fel tucat jatekost. Szezon utan kiurult a keret, nem volt kedvem tovabb szenvedni veluk, igy tovabballtam egy szezon utan a Saint Etiennehez. Ott is 5. lettem a csapattal, es ott is megnyertem a kupat (franciat, ligakupaban elodontoben kiestunk). Aztan a Real Madridnal jelentkeztem, es felvettek. Ott is lenyomtam egy szezont, behuztam a bajnoksagot, a BL-t, a spanyol kupaba kikaptam a dontoben a Barcatol. Mind3 csapattal ugyanazt a taktikat nyomtam, es mind3 csapatnal mukodott. Jatszottam mar parszor a Reallal, de Ronaldo ennyi golt meg sosem rugott nalam. Advanced Forwardot jatszott, es 58 meccsen 81 golt rugott (ebben benne van 16bol 15 11-es is), lol. Sosem rugott egy jatekos ennyi golt egy evben nalam. Bajnoksagban 38 meccs 57 gollal lett golkiraly :D Elhataroztam, hogy minden evben mas csapathoz megyek, mas orszagba. Man Utd-hez jelentkezdtem, fel is vettek, szoval akovetkezo evet ott fogom tolteni, aztan jo volna a Bundesligaba menni. Ez az a taktika egyebkent. Ugy lettem Parmaval es a Saint Etiennel 5. es kupagyoztes, hogy meg nem is volt minden posztra megfelelo jatekosom, lol. Szoval szerintem probaljatok ki, nem rossz. Talan kicsit sok lapot osztanak ki, de osszessegeben jo kis taktikanak tunik.

Amugy erdekes, mert a Parma azota kiesett a Serie A-bol, az Etienne meg 2. lett utanam rogton :D
    Utoljára szerkesztette: zaki, 2015.06.04. 03:17:07