A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #100845 Nagyon hasznos leírás.Olyan dolgok vannak benne,amit tudni KELL.Morálról,edzésről,csapatösszhangról,utasításokról,erőnlétről,mindenről.De hogy mihez lesz elég,azt ki tudhatja?Ad egy útmutatást,de nekünk kell megtölteni tartalommal.Végső soron minden a játékosok minőségén dől el.
Taktikailag biztosan nem én vagyok,aki megmondja a tutit.Esetleg a mentalitáson változtatok meccs közben,egyéni utasításon soha.Mindig van két egyforma felállásom.Az alap a támadó,ebből nem engedek.A másik kontra,aminél teljesen mások az utasítások.Ha bármi oknál fogva nagyon rám jön az ellen,akkor átállok arra.Nem lassítom,hanem gyorsítom a játékot(higher tempo),mindenki agresszív letámadáson van(close down much more,get stuck in),még a csatáraim is(prevent short GK distribution).A középpályán,hátul megszerzett labda pedig repül előre üres területre(pass into space).Ha tudok,hozok be friss csatárt is,és rohangászhatnak üresbe a hosszú labdákra.Az ellenfél kitámadása miatt az okos középpályások viszonylag könnyen helyzetbe tudják hozni őket.Előbb fut bele az ellenfél a késbe,minthogy gólt kapjak.Nálam nagyjából ennyiben merül ki a variálás.Egy klikk,és támadóból egy goromba labdaszerzésen alapuló kontra lesz.Hogy leparkoljam a buszt és megpróbáljam eldugni a labdát,az nálam szóba sem jöhet.Gyáva népnek nincs hazája.Még a világ legerősebb csapata ellen is benne kell lenni a gólnak a játékunkban.
De ahogy mondtam,taktikai finesz ügyében nem én vagyok az etalon.Egyszerű játék ez,nem bonyolítom.Ha van 20 világklasszisom,minden begyakorolt taktika működik.Méghozzá jól.A feladat az,hogy megtaláljam ezt a 20,lehetőleg fejben is erős játékost.Van ahol ez pár év,máshol egy évtized.Pénz és reputáció kérdése.