A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    3.szezon-félidő.

Vezetjük a bajnokságot,állunk a kupában.A kissé ijesztő elvárás mégsem volt túlzott,tényleg ennyire gyenge a liga.Mert azt nem állíthatom,hogy valami über weltklasse csapatom lenne.

Nyáron a hat leggyengébb ember távozott(közte a tavalyi gólkirály),az új emberek természetesen mind ingyen jöttek.Kettő pedig kölcsönbe,mert muszáj volt.1,9k lehet a max bér,egy senki vagyok a tárgyalóasztalnál.Közel 4 órámba telt mire átvergődtem az átigazolási szezonon,de kihoztam belőle amit tudtam.A brazil gyerekből nézek ki sokat,szépen fejlődik.Tavaly a bolgár ligában játszott,de fél évig volt sérült.Itt eddig még nem érte baj.A török kivételével mind jó igazolások,de a jó török játékost én nem tudnám megfizetni.Hiába a lazább légiós szabály,pofátlanul drágák,és sokat keresnek.Az orosz kölcsön kapusnak lejár a szerződése a csapatánál,őt megpróbálom majd itt tartani.

A játékban lévő török klubok közül tök utolsók vagyunk a pénzügyeket illetően.De az egész országban összesen csak 2 klub van,ahol secure a helyzet(Aydinspor,Rizespor).Az egész török foci egy anyagi csőd,pedig van benne pénz bőven.De nincsenek szponzorok,túlvállalják magukat a klubok.20-25k fizetéssel is futkosnak játékosok a 2.ligában.Engem ez ugyan nem érint,az egész keret nem keres annyit(mégis verem őket).Nekem épp elég lesz kimásznom ebből az örökölt sz@rból.Az idei veszteség már 2,4M.Tudom mit kellene csinálnom,csak ahhoz reputációt kell szereznem.Igyekszem.