A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #100840 Valószínűleg ez lesz az utolsó hosszú karrierem.Hogy meddig tart ki a lelkesedésem,azt nem tudom.
Sajnos most kezdődnek a problémák.A 3.ligában az osztályozó volt az elvárás,ami rendben is volt.Feljutottunk,és most megint az osztályozó az elvárás.Amit nem értek,mert a csapatom tök ugyanaz.A 6.hely ér még osztályozót,a média is az 5.helyre vár.Csak remélem,hogy tényleg ilyen gyenge a 2.osztály.Igazolni eddig senkit nem tudtam,mert a kiszemeltek kiröhögtek.Szerintük a klub anyagi helyzete miatt képtelen vagyok megfizetni őket.Ha pedig valaki tárgyalt velem,rögtön rám ígértek más klubok.A gond kétségtelenül ez.Az egész országban egy klub van,amelyik nagyobb sz@rban van,mint mi(csak nekik nincs mellette még 27M adósság).Most nagyjából 0 az egyenlegünk,de jövő hónaptól már megint nagy léptekkel indulunk a mínuszok felé.Pedig bejött 900k a 3.liga után+3,1M a 2.liga részvételért.De annak már annyi,elnyelte a feneketlen kút.
Nagyon azért nem aggódom,majd az átigazolási szezon legvégén hozok pár embert a maradékból.Az utolsó pillanatban már nem lesz akkora pofájuk,ha játszani akarnak.
De ez a szenvedés úgyis csak addig tart,amíg fel nem jutok.A Szuper Ligában rengeteg pénz van.Félmillió jár egy győzelemért,250k egy döntetlenért.Ha most nem is,de a következő szezonban feljutok,az nem kérdés.Akkor kezdődik a rettenet a Galata&Co. számára.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.06.02. 19:42:48