A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #100836 Megkezdtem a 2.szezont.Tavaly 3,8M profit lett,köszönhetően a rejtélyes other income-nak.A klub értéke most 5,5M,de az anyagi helyzet továbbra is bizonytalan.Szezon elején rögtön jött egy cash injection.Tavaly végig ez ment,úgy látszik idén is folytatódik.Szeptember eleje van,de már kereken 1M a veszteség,az egyenleg pedig mindössze 388k.Az adósságunk mégis egy év alatt 32,5M-ról 27,5M-ra csökkent.Magas ez nekem,de nem is rám tartozik.Az én feladatom,hogy a bérek beférjenek 7,5k alá.Jelenleg 5,2k,és a legjobban kereső 475€-t visz haza.
Az átigazolási szezon véget ért.13 ember ment,ebből nyolcnak lejárt a szerződése.A többit meg erőszakkal kituszkoltam az utcára.Befelé 6 ember jött,mindet hiányposztra igazoltam,és sokkal jobbak mint a távozók.Talán a két legjobb Durtuluk és Sahin.A begyakorlással nem volt gond,tavaly már használtam ezt a felállást.Lezavartam 8 felkészülési meccset,és már 3 győztes bajnoki is mögöttünk van.Végre van fitness trainer is.Training.
Az osztályozó főnöki elvárás,a média is oda vár bennünket.Én meg az első helyre,mert ez a keret sokkal erősebb,mint a tavalyi.