A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555

1.szezon.

Jó hír,hogy elértük az osztályozót.Rossz,hogy elbuktuk egy olyan csapat ellen,amelyiket a bajnokságban oda-vissza elvertünk.Ez van,úgysem érdemeltünk volna feljutást.Nem tudtunk kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani.Bár azt nem is várhattam egy 21 év átlagéletkorú csapattól.Az új bérkeret 7,5k,most 5,1k -t használok.De pár embernek lejár a szerződése,felszabadul egy kevés onnan is.Az új szezonra taktikát is váltok,a 4-3-1-2 AMC helyett 4-1-3-2 DM narrow lesz.Egy 32 éves DM-et már igazoltam,és egy csatár is kell.Sok minden kellene még,de szegény ember vízzel főz.(Januártól már havonta kaptuk a 100-200k tőkeinjekciókat.)De mindenképpen tapasztalt játékosok kellenek.Meg egy free fitness coach,de az egész játékban nem találok egyet sem.Két scoutot most hoztam,de egyelőre nem mehetnek ki az országból.Nem látok semmit és senkit.A Fener vagy a Besiktas edzőit meg hiába nézegetem.De a figyelni kívánt országokban ott leszek,mihelyt kitehetik a lábukat.

A nagy nyomor közepette apró jó hírek:1 és 2.És megkaptam az új szerződést,de az asszisztensem így is többet keres mint én.Örüljön csak,mihelyt megtehetem úgyis munkanélkülit csinálok belőle.
    A három legjobban teljesítő játékosom pedig a balhátvéd,és a két jobbhátvéd:Mehmet Tasci,Orhan Evci,és Volkan Geyik.A csatárok sehol,pedig mi rúgtuk a legtöbb gólt.De egyik bénább mint a másik.A legjobbnál is 45% a kapura lövés,és két 9 meccses gólcsendet is összehozott.El lehet képzelni,mit tud a másik kettő.Vérnyomásemelőnek igen jók.
    A lehetőségeimhez képest erősítek,aztán cél az első hely.Nem kell ide sok,hogy simán meglegyen.

Ileri,ileri,Allahin lütfuyla!