A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #100829 Megkezdtem a hiánypótló török karriert.Nem válogattam,megkerestem a létező legnehezebb feladatot.Majd megbánom.
Némi alapinformációk,a miheztartás végett:
Az Ankaragücü-t fegyvergyári dolgozók alapították 1910-ben.Legnagyobb sikerük a két török kupagyőzelem(1972,1981).A Süper Lig 1959-es alapítása óta 39 szezont töltöttek el az élvonalban.1981 óta pedig folyamatosan ott voltak,sikerek nélkül.2011-ben aztán lelépett a pasa,és csődbe jutott a klub.A következő szezonban rögtön a 2.ligában találták magukat.Az anyagi problémák tovább halmozódtak,azonnal kizuhantak onnan is.Tavaly osztályozón bukták el a visszajutást,aminek újabb súlyos következményei lettek.Távozott ugyanis a teljes kezdőcsapat.Itt léptem én a képbe,a 3.liga Fehér csoportjában vagyunk(a másik a Piros csoport).
A liga 18 csapatos,a média a 15.helyre várja a gárdát(3 esik ki).A főnök pedig a nyugis középmezőnyről álmodozott,így tehát én is.Alanyi jogon 1 jut fel,de valamiféle rájátszás is lesz az 5.helyig,meg beszáll a másik csoport is.Erről nem sokat tudok,ha odajutok majd kiderül.Az nem segít,hogy -2 pontról indultunk,de a liga többi csapata is gyenge mint a harmat.A pénzügyi helyzetünk viszont rettenetes.A klub értéke 700k,az adósság pedig 32,5M€(334k havi törlesztés).A háttér átlagos,egyedül a youth recruitment átlag feletti.A stadiont(19209)társbérletben használja még a helyi rivális Genclerbirligi.Ők a gazdag fővárosiak kedvenc csapata,az Ankaragücü pedig a csóró népé.A legnagyobb szurkolói csoportunk neve jellemző módon Gecekondu(Nyomornegyed).
Edzés olyan amilyen,nagyobb baj,hogy nincs fitness trainer.Nyűgösek is miatta a játékosok.Kapusedző viszont volt kettő,a gyengébbet azonnal elküldtem.Az U19 menedzserrel együtt.Elméletileg vehetnék fel edzőt,gyakorlatban viszont nem tudok fizetést adni.Ugyanez vonatkozik a játékosokra is,így maradt az eredeti keret.Az a keret,ami az elmenekült játékosok miatt egy kivételtől eltekintve 23 év alatti.Ezzel szerintem a világ legfiatalabb átlagéletkorú profi csapata az enyém.
A betöltött ligák.Azokat választottam,ahol sok a kettős állampolgárságú török,mert a légiós szabály nagyon szigorú.A 3.ligában konkrétan 0,de eggyel feljebb is csak 3.(Nem mintha hazait tudnék igazolni.)
Ezek voltak az előzmények,jelenleg félidőnél vagyunk.Pánikra nincs ok,de elégedett sem vagyok.5 pontra vagyunk a kieső helytől,ugyanannyira a rájátszástól.Nulla elképzelés van a játékunkban,de mégis csak haladunk.A tippem bejött mert sz@rok vagyunk,de nem lógunk ki a ligából.Még úgy sem,hogy a 3 csatáromból kettő 10-12 órás gólcsendet produkált.De mit tehetnék,lecserélni nem tudom őket.21 meccs per kopf,és 3-3 gólnál tartanak.Kínomban már röhögök rajtuk.Sajnos sokat szenvedek a sérültekkel is.Bár éppen most csak 2 ember haldoklik,de volt egy időben 6 is.Nem kevés,21 emberből.De nincs erőnléti edzőm,és az egy szem doki is egy kuruzsló.Mindennek ellenére eddig élvezem a dolgot.
Novemberben volt elnökválasztás,semmi változás nem történt.Előtte már kétszer kaptunk tőkeinjekciót,először 110k-t,majd 225k-t.Úgy tűnik,lélegeztetőgépen vagyunk.Egy játékosért volt jelentkező,azt olyan gyorsan eladta a főnök a fejem fölött,hogy pislantani sem tudtam.Hülye ez.Több 10 milliós a deficit,biztos sokat segített az a 10k bevétel.
És a 3 legjobb emberem,az osztályzatok alapján:
1.
2.
3.
Innen folytatom,holnap le is darálom ezt a szezont.
Ileri,ileri,Allahin lütfuyla!