A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #100825 "Fournier,Marcelo,Collymore,Harper és Bascunan sem rossz." - Biztosan így van,de a nem rossz az nem elég jó.Nekem nem.Addig selejtezem ki a gyengéket(és leggyengébb még a világ legerősebb csapatában is van),amíg a komplett rotációt nagyjából egyenlő eséllyel küldhetem ki a legnagyobb riválisok ellen.Ha ezt elérem,akkor bomba a keret,és a riválisokról is múlt időben lehet beszélni.A gála 11 játszik a BL-ben és a húzós meccseken,a rotáció meg félresöpri a maradékot.
"4 csillagos PA-s volt, jelenleg csak 2" - Kevés az olyan asszisztens,aki jó a játékosok képességeinek megítélésében,és a jövendölésben is(az enyém mindkettőben nulla).Kellene neki min.16-17 Judging CA/PA,és persze a magas Knowledge of club players.Egyébként nagy hibaszázalékkal csillagoz,mert nem ismeri a saját játékosait sem.Az pedig,hogy nem egyforma a véleménye a staff tagjainak ugyanarról a játékosról,mindenhol előfordulhat.
Példa:Van egy 26 éves középhátvédem.Az asszisztens szerint 3 csillagos,a defending coach szerint 4.De az asszisztensem nem nagyon lehet kompetens ebben a kérdésben,két ok miatt.Először is ő attacking edző,fogalma nincs a védekezésről(defending 5).Másodsorban a judging CA/PA értéke 9 és 11.Nem kell nagy ész,hogy lássam,a védekező edzőnek van igaza.Még akkor is,ha ő sem egy észkombájn.Mondjuk egyikük véleménye sem érdekel,mert van szemem(négy),és ismerem a saját játékosomat.Ráadásul nem 18 éves,hogy a PA értéke miatt tanácsra szoruljak.Ha valamelyik ifi fejlődése érdekel,akkor pedig olyan ifi edzőt kérdezek aki vele dolgozik,és megfelel a kritériumoknak.
"becsaptak a dánok" - (ez tetszik
)De itt a scoutod a hunyó,elvégre tőle kaptad a véleményt.A scoutra meg aztán főleg igaz,hogy bakot lőhet,ha nem elég jó.A gyenge scout 1-1,5 csillagot is tévedhet,az pedig probléma.Nem mindegy,hogy 2,5 vagy 4 csillagos játékos lesz abból a gyerekből.Mert ha 2,5 csillag,azt nagy ívben elkerülöm,ha már tele a csapat 3-4 csillagos játékosokkal.Még a 3 csillagost is,mert erősíteni szeretnék,nem helyben járni.Kell legalább két 19-20-as judging PA scout,azok ritkán tévednek.Ha az egyik talál egy ígéretes jelöltet,én a másikat is rögtön ráküldöm,biztos ami biztos.Így kevesebb a melléfogások száma.Ha pedig megjön a kiszemelt tehetség,és az asszisztens esetleg leszólja,úgyis tudom,hogy az ő véleménye nem mérvadó.Mert az ifikről végképp fogalma sincs.Nem edzi őket,a gyenge Judging CA/PA értéke pedig alkalmatlanná teszi bármiféle jövendölésre.De nem is ezért tartom,hanem mert 4,5 csillagos,világklasszis attacking coach(20).