A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Korbin, én mindig nagyra tartom a véleményedet, most is! 
Nyilvánvalóan igazad van. Bár annyiban vitatkoznék veled, hogy Masson és Andrews mellett azért Fournier, Marcelo, Collymore, Harper és Bascunan sem rossz. És valóban... nekem számít az érzelmi kötődés is, természetesen a valódi profi világban ez nem lehetséges. Egyébként már nem lenne nálam Joe Hart, Zargo Touré és Loris Néry...
Dujanic kakukktojás kicsit, mert a 3 csillagos értékelése ellenére én többet látok benne, első szezonjában 12 gólt rúgott. Nem egy Messi, de kiegészítő embernek igazoltam, és olcsó volt. Ezen kívül van több olyan játékosom, aki 4 csillagos pot. ability-s értékelés után igazoltam le, aztán amikor az enyém lett, érdekes módon addigra már csak 3,5 csillagot hozott. Jó példa erre Thomas Nielsen, aki 4 csillagos PA-s volt, jelenleg csak 2... Valamiért nem tudtam kiaknázni a benne rejlő potenciált, vagy szimplán becsaptak a dánok!
A BL kudarcokról egyébként sokat gondolkodtam már én is, mert nem véletlen, hogy mindig a legjobb 16 között esünk ki. A következő szezonban cseréltem, a kieséses szakaszban már a legjobb 11 játszott a BL-ben (korábban ez nem mindig volt így), tovább is mentünk a legjobb 8 közé, de ott megint alulmaradtunk.
Amúgy lassan befejezem a következő idényt (későn született ez az összefoglaló), annyit elárulhatok, hogy Cirillo-t eladtam a Barcelonának, miután olyan ajánlatot tettek, amit nem lehetett visszautasítani, és kb. egy szezon alatt 20 millió fontot kerestem rajta, és visszaszereztem a PL-elsőséget, de valami brutális 15 pontos előnnyel. A BL-ben bejutottam a legjobb 8 közé. De erről majd írok hosszabban.
A tanácsokat megfogadom, köszi!