A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #100818 Engem minden érdekel,csak játszanom ne kelljen. 
Volt időm,újra végigolvastam a 14 szezont,mert az elejét már elfelejtettem.És lenne néhány észrevételem,ha megengeded.No offence.
Úgy tűnik stagnálsz fejlődésben,és visszaestél eredményességben(függetlenül a kupagyőzelmektől).A korai BL búcsú,amennyire én látom,nem meglepő.A keret gerince ugyan régóta együtt játszik,összeszokott,ami nagyon fontos,de nem elég erős a csapat.Elaludtál a bajnokságok halmozása közben,nem erősíted eléggé a csapatot.Idén a City kiemelkedő szezont futott,és erre már nem volt válaszod.Van kettő 4 csillagos klasszisod(Masson,Andrews),de ez kevés.A fiatalok között is csak kettő van,akik elérhetnek az ő szintjükre(Cirillo,Hoffmann).2,5-3 csillagos emberek játszanak 20-30-40 meccseket.Pedig 14 év nagyon hosszú idő,a keretben hemzsegni kellene a 4 csillagos játékosoknak.A 2,5 csillagosoknak pedig a tartalékban és a hirdetőtáblán a helyük.A veteránoknak meg szanatóriumban,bár ezt inkább nem feszegetem,mert láthatóan érzelmi kérdés nálad.De a lényeg az,hogy eltelt 14 szezon,és jelenleg nem tudsz kiállítani egy BL esélyes csapatot.Már ha az asszisztensed véleménye helytálló a csillagokkal kapcsolatban.Kevés az igazi klasszis játékosod,és sok a középszer.Irtó nagy mázli kellene ezzel a gárdával a BL győzelemhez.
Az erősítés nyilvánvalóan pénzkérdés is,amiről nem írtál.De ha tudtad,hogy hosszú karrier lesz,már évtizede gyűjtögetned kellene a 4-4,5 csillagos tehetségeket.És nem ilyen Dujanic féle 2,5 csillagos potenciálú senkiket.(sorry)Mégiscsak a PL-ről van szó,5 bajnoki cím után a reputációd is az egekben lehet,elméletben egyszerű dolog ez.10-12 jó scout az Uniós országokba,2-3 a Brit-szigetekre,és válogathatsz a játékosok között.Az Unión kívüliekkel nem is érdemes foglalkozni.
Csak viszonyításként,volt egyszer egy nagyon jó csapatom.Apró szépséghiba,hogy ez a kép éppen a "hírhedt" BL negyeddöntőbeli kizuhanásunk után készült,2029-ben.Elég nagy égés volt,sajnos.De egy ilyen bombaerős keretet a szigeten sokkal rövidebb idő alatt is össze lehet rakni.Mondjuk mire összejött ez a 20 klasszis saját nevelés,addig vagy 100 másik került a piacra.Vagy néhány simán lapátra,mert még a nagyon jó scout szava sem feltétlenül szentírás.
Mindez nem kritika akart lenni,csak észrevétel.A kitartásodat pedig nagyon tudom értékelni.