A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Nálam minden kategóriában 1 edző van,és mindenhol light vagy average a workload.Heavy nincs sehol.De a felnőtt edzők nem edzik az ifit és a tartalékot sem(Utóbbit nem tartok fenn sehol.Hogy miért,az más téma).Minden edzőnek egyetlen feladata van,semmi más.Ha lenne tartalék csapatom,oda is külön edzőket vennék fel.
    De azt első kézből tudom,hogy milyen az,ha le van terhelve az edző.A Bradfordnál(6.liga)gyakorlatilag egyedül voltam edző,7 kategóriát vittem.A 2 fitness kivételével minden az enyém volt.Egy teljes szezon sem volt elég a taktika begyakorlásához,és nem fejlődtek semmit a fiatal játékosok.(Bár a fejlődés érdekelt a legkevésbé,mert szezon végén úgyis lecseréltem az egész csapatot.)

Egyébként magas nekem ez a training workload.A Bradfordnál a 7 kategóriám mind average és light volt.A Haladásnál kaptam ötöt,és mind heavy lett.Mellé jött másik 5 az ifiknél,az meg light.Nem tudom,hogy ez mi alapján dől el.De bárhol is voltam,ha igazolhattam edzőket és rendet csináltam,a heavy leterhelés mindenhol eltűnt.