A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
EB, 2020.
Mint korábban említettem, esélyesként érkeztem a belga csapattal, ennek megfelelően óriási meglepetés volt, hogy az első meccsen a szerbek már 3-1re mentek, végül a sírból hoztuk vissza ikszre. Talán ha Courtois nem dől ki 3 hónapra a kerethirdetés előtt... Szerencsére ő volt az egyetlen komoly hiányzó. A második kör sima meccs a szlovákok ellen. Jöhetett Skócia, ez sem volt nehéz feladat. Ezután kezdődött el az EB valójában. A 16 között előbb egy sima meccs, majd a 8 között hosszabbítás, bár illett volna egynek hamarabb beakadni. A nagyok közül Németország jutott, sajnos csak szürke játékosokkal...ez elkerülte a figyelmemet anno. Jöhetett a döntő, ahol 14 perc alatt kettővel mentünk, gondoltam simaliba. Nos, nem lett az. A franciák felálltak a padlóról és megfordították a meccset, maradt az ezüst. A szomorú az, hogy az utóbbi 30 tétmeccsen most kaptunk ki először rendes játékidőben. Ja meg az is, hogy az elbukott spanyol kupa döntő és BL döntő mellé betettük ezt is :) A meccs után lemondtam. 40 tétmeccsen irányítottam a belga csapatot, a mutatók 34-3-3, a gólarány 119-37.
Egy kis játék: aki megmondja, melyik meccs a kakukktojás és miért, az kap egy csokit.