A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Lancelot1983 #100787 Szia!
Ha a vas bírja, akkor minél többet tölts be szerintem. Elég lehangoló mondjuk, amikor barátságos meccsen vagy európai kupa meccsen játszol egy csapattal és szürkék a játékosaik. Meg úgy valóságosabbnak is tűnik az egész, hogy meg tudod nézni egyes bajnokságokban bizonyos csapatok milyen helyezést és hogyan értek el a játékosaik hogy játszottak stb. Nem csak az van, hogy az EL-ben találkozol a Pármával, aztán ki tudja, hogy került oda a 20 db szürke játékosával. plusz, amikor igazolnál, akkor lehet, h te találsz elég játékost, de bajnokságodban lévő csapatok merítési lehetősége kisebb lesz, így előbb utóbb, de inkább előbb nagyobb lesz a szakadék közted és a többiek között, így könnyebben nyersz bajnokságot, nem beszélve a nem betöltött ligák csapatiról, akik ugyanúgy szürke játékosokkal tolják majd nagy részt. Szerintem, így 1 vagy 5-6 liga betöltésével könnyebb bajnokságokat és nemzetközi kupát nyerni, mintha mondjuk be lenne töltve 20 bajnokság (a top bajnokságokkal együtt). Nálam például be van töltve, az angol, olasz, spanyol, francia, német, skót, portugál, belga, dán, török, cseh, svájci, orosz ukrán, horvát, szerb, argentin, svéd, norvég bajnokság általában 2 osztályig, kivéve ahol éppen vagyok ott az összes osztály. Holland nincs mert utálom a holland válogatottat nagyon :)