A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #100781 Az Indonéziai Őrült Oroszlánoknál (Arema Cronus FC) ügyködök éppen,és szerződést ajánlottam egy klub nélküli magyar játékosnak.1,6k fizetést kért,adtam neki 2k-t,boldogan elfogadta.Csakhogy nem érkezett meg,mert sumák módon inkább visszavonult.27 évesen.Anyád!Egyébként Kottán Krisztiánról van szó,NB2-es játékos(volt).Nagy gond nincs,jött helyette egy sánta brazil bácsi.Isten lesz itt belőle.
Lassan kezdődik a 2.szezon,az elsőben simán bajnok lettem.A 2.helyre várták a csapatot,nem volt egy hősi eposz.A kupából meg kiestünk az elődöntőben.Mindegy,úgyis csak addig maradok,amíg nem kapok más országból ajánlatot.Megyünk ugyan az Ázsiai BL-be,de ezzel a csapattal az első selejtező túlélése is csoda lenne.NB2 alja lehetünk játékerőben.Van egy kis pénzünk,egy szép nagy stadionunk,meg 23000 fanatikus szurkolónk.Csak éppen normális játékos ide nem jön.De nem is számítottam rá,előfordultam már errefelé.Ha előbb nem jelentkeznek be értem,3 szezon után mindenképp lelépek.Ebben az ütemben,ahogy játszom,talán még nyár vége előtt elérek odáig.