A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Lancelot1983
    Hát lehet kicsit túloztam ezzel az első számú csapat dologgal :) A másik kettőt nem szeretem, ahogy a Portot sem. Nem tudom, mikor leszek majd első, most Sporting elképesztően kezdett 14 meccs 13 győzelem 1 vereség, azt is a szerencsétlen Pacostól szenvedték el hatalmas meglepetésre, sikerült háromszor eltalálniuk a kaput és hát valahogy be is ment mind a három :) De ezzel együtt a bajnokságban kicsit gyengélkedő Benfica tűnik nekem a legerősebbnek, legalábbis nagyon simán lejátszottak eddig minket bajnokságban és liga kupában is osztály különbség volt.

Pénzügyi egyenleg már mínusz 3 millió fonthoz közeleg, nyáron megint csak olyan szerződés nélküli játékosokat tudok igazolni, akik nem kérnek sok aláírás illetve ügynök pénzt. Meg mostani verzióban van valami financial fair play is, ez nem tudom, hogy fog rám hatni.

Ja nem a DM-el volt a gondom, hanem az előtte játszó 2 CM-el, ugye abból az egyik támadó felfogásban játszik, de valamiért nem lő gólokat, pedig a dolga az lenne, hogy második vonalban érjen oda a szélről jött beadásokra, de nem ér és a beadások is a csatárt találják meg, de mezőny munkája egyébként jó, de a legnagyobb probléma a másik CM, aki most Box to Box támogató felfogásban és az ő értékei a leggyengébbek mindig, lehet ott egy labdaszerző támogató felfogásra kéne váltanom, vagy labdaszerző védekezőre, de akkor a DM meg védekező helyett támogató kéne, hogy legyen. Lehet kicsit bonyolult voltam :)

Van olyan parancs az utasítások között, hogy mindenki kollektíven támadjon le? vagy csak egyénileg lehet ezt kiadni?