Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.01.25. 12:47:53
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.25. 12:03:11
Les Dogues
Karácsony körül megkeresett a Dortmund.Fincsi lenne,ha az utam újra egy nagy klubhoz vezetne.Kiráz a hideg ha belegondolok,hogy egy Paderborn,Montpellier,vagy Sunderland padjára kerülök.Mondjuk ilyen kiesőjelöltek ajánlatait nem fogadnám el.Akkor inkább kivárok.

Eltelt az első félévem a Crvena Zvezda kispadján. Felemás érzéseim vannak. Vezetjük a tabellát, de a hazai pályán mutatott játék nem túl meggyőző! Íme a mérkőzések.

A szezonnyítót szép játékkal idegenben nyertük a Cukaricki ellen 2-1-re. A második mérkőzésen otthon előjött a jóöreg FM faktor a Vojvodina ellen. Ezt a mérkőzést agyon nyertük, de sajnos képtelenek voltunk gólt rúgni, nagyon bosszantó. Ezt követően egészen a 14. fordulóig veretlenek maradtunk, ahol otthon egy kiállításnak köszönhetően ismét kikaptunk a Napredak ellen...mit mondjak egy kontra góllal. A Partizan ellen igazi rangadót vívtunk hazai pályán, szerencsénkre végig uraltuk a meccset, így annak ellenére, hogy szoros lett nem kellett sokat izgulnom. Idegenben defenzíven játszunk, ami úgy tűnik sikeres, mivel nem kaptunk ki, és az idei FM-et elnézve a kapott góljaink száma sem magas, ami nagyon tetszik. A 15 meccsen bekapott 18 gól így is sok, de cserébe vágtunk 38-at, ami több mint 2,5 gól/mérkőzés átlag. A nagy rivális Partizan meglepetésre csak az 5., de van egy olyan érzésem, hogy tavasszal megtáltosodnak. Sajnos a BL csoportkörbe és az EL csoportkörbe se jutottak be, elképzelhető, hogy ez hazavágta a morált. A többiektől nem tartok, nem képeznek olyan játékerőt, mint mi, csak a Partizan. 7 pont előnyöm velük szemben bíztató, de nagyon észnél kell lenni. Íme a házi gólkirály. 16 évesen nem semmi teljesítmény, mi lesz, ha beérik a gyümölcs? Sajnos a kiállítások esetére még nincs gyógyírem, ha jön a piroslap, akkor elúszott a meccs, ott már biztos nem nyerünk. Ki kell találnom erre még valami megoldást, mert nagyon frusztráló, mikor a 26. percben elgurul a gyógyszere valamelyik védőmnek, és akár két gólos előnyről is X-re jön ki a meccs. Az anyagi helyzet továbbra is katasztrófális, félő, hogy meg kell válnom majd játékosoktól. Remélem egy esetleges nemzetközi porond ki tud majd húzni jövőre a bajból. Most jön a téli szünet, igazolni nem tudok, megpróbálom megtartani a legjobbakat és tavaszra átmenteni az őszi formát. Nagy érvágás volt idén, hogy a financial fair play miatt a csapat nem indulhatott a BL-ben.
Nem mellesleg a kupában is állunk még 😊.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.25. 09:39:48
Telles nálam is célkeresztben volt,de februárban hosszabbított 5 évet,és szóba sem állt velem a Galata.Nagyjából hasonló kaliber a két srác ahogy néztem,de teljesen eltérő tulajdonságokkal.Telles technikás védő,nagyon jó támogatásban,és van esze a játékhoz.Silva meg egy harcos.Agresszív,bátor,remekül szerel,embert fog,nem nagyon megy át rajta senki.Mindkettő remek játékos,bármelyik giga klubnál helyük lehetne.
Nyáron pedig 61M-t költöttem erősítésre,mert nem akarok még egy szezont itt maradni.A két legújabb igazolás Jonathan Silva, és Paloschi.Utóbbi rögtön győztes gólt rúgott a Juvénak az Olasz Szuperkupában.Aztán két bajnokin rúgott még négyet.Remélem tartja a formáját májusig.<#smile>#smile>Az esélyeink is egész jók lettek.Én nem tennék fel egy fillért sem a Zebrákra.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.01.24. 17:23:53
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.24. 16:19:39
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Neztem, hogy lehet letolteni hozza tovabbi angol alsobb osztalyokat megnyito adatbazist.
Kerdezem, van ezzel valakinek tapasztalata? Velemeny?
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Megérkezett az új mester! A belgrádi sajtók azonnal ostromolni kezdték a frissen szerződtetett világhírű szakembert. A kérdések közt többek között az szerepelt, hogy lesz képes megvédeni bajnoki címét a csapat.
Jugovic: -Rendkívül fiatal, nagy potenciállal rendelkező, sikerre éhes, agilis keretünk van. Az olyan feltörekvőben lévő tehetségek, mint Luka Jovic, Vukasin Jovanovic és Mihailo Ristic a garancia arra, hogy a csapat utánpótlása kifogyhatatlan. Ezek a fiatalok azért lépnek majd ki a pályára nap, mint nap, hogy bizonyítsák elszántságukkal felveszik a versenyt Európa legjobbjai ellen is. Célom nem csak a bajnoki cím megtartása, hanem tisztes helytállás a bajnokok ligájában. Hangsúlyoznom kell, hogy a keret fiatal, ezért idő kell ahhoz, hogy játékosaink képességei összeadódjanak, de bizton állítom, hogy én és a stábom azon fogunk dolgozni, hogy a Crvena visszatérjen méltó helyére az európai futballvilágban. Az eredményt nem sztárok igazolásával, hanem tehetséges szerb és kelet-európai játékosok segítségével kívánjuk elérni, hogy a klub gazdaságosan, de ugyanakkor sikeresen tudjon működni hagyományaihoz méltón.
A keret.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.24. 15:26:22
De a ligában ne számíts komoly ellenállásra.Ugyanúgy fogsz dominálni már 2-3 szezon után,mint itthon.Már az elején kilógsz a mezőnyből,a Partizánok pedig az erdőben fognak bujkálni előled.Tiéd a legerősebb keret,van egy kevés pénz is,a többi klub meg romokban hever.Nem lesz ott esélye senkinek ellened.De újra a világhírig vinni őket szép feladat lesz.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.24. 13:18:10
De itt tudsz olvasgatni review-kat pl. a lista első helyén álló oldalról:
http://www.allkeyshop.com/blog/review/gamekeys4all-com-coupon-facebook-for-steam-download/
Az egeret mozgattam az asztalon és észrevettem, hogy benne vagyok a játékban, csak az asztalt látom valamiért. De a menüsoron pl. megváltozott az egér formája. Úgyhogy én azt csináltam, hogy benyomtam a ctrl-s-t, hátha elmenti, vártam 5 percet, majd újraindítottam a gépet, mert kilőni sem tudtam. És láss csodát, elmentettem ezt a csodálatos eredményt, nem veszett kárba😊
Belevagok egy hosszu karrierbe 😊
Szeretnek a 15-el jatszani, ki is neztem az angol liga 6. St. Alban-t 😊
A steam-es ar az vicc😊
www.smart-bus.hu
Jobbára megbízható oldalak! 😉
fast2play.com-ot ajánlom, én ott vettem az FM '14-et, a CS:GO-t, illetve az Arma3-t is, és egyikkel sem volt para! 😉
Én éppen ma hajnalban jártam így,csak más okból.Drivert akart frissíteni akart az Nvidia,én marha meg gondolkodás nélkül ráböktem,hogy OK.Utána meg nem tudtam visszamenni a játékba.Ott volt a tálcán,de nem bírtam előcsalogatni onnan.Kilőttem a francba,így elbuktam 2 hetet.Szerencsére holt szezon van,nem számított.
A sérülések engem is szívattak tavaly.De inkább ősszel,tavasszal egész jól megúsztam.Dodó most jött ide véglegesen,de a szurkolók aggódnak miatta,és én lettem a hülye,hogy idehoztam.Semmi közöm nem volt hozzá,nem én intéztem.A staff szerint többet lesz az ambulancián,mint a csapatban.Ráadásul nem tud szerelni,helyezkedni,és koncentrálni.És Mazzari ajánlott érte 8,5M-t,amit persze én fizettem ki.
Most még próbálom erősíteni a keretet,de kifelé is van mozgás.Végre elment Andreolli és D'Ambrosio.Palacio is,de őt ingyen felajánlottam,és elvitte a Cardiff.Aztán itt van már Murillo,és a jobbhátvéd Manquillo.Még van egy rakás pénzem(45M€),nem végeztem.
Valaki esetleg nem találkozott ilyenmel?
Én meg éreztem, hogy nem kellene ma Fm-ezni, 12 meccs veretlenül, majd érkezett a 17. helyezett Genoa.
hogyaza...
Ráadásul Jonathan 4 hónap, Guarin 4-5 hét, Dodo 2 hétre sérült le.
Betöltöttem 60 ezer embert,de Európa még így is szinte láthatatlan volt.Így az a scout,akinek nem került volna 1M-ba a kirúgása,az mind repült.Igazoltam tízet szerte Európából,mindjárt játékosözön lett.Pedig még rendesen el sem kezdtek melózni.A játék sebességén is meglátszik,hogy több lett az ember.
Mondjuk ezt akkor kellett volna megcsinálnom,mikor idekerültem.De naivan azt gondoltam,úgyis letolom a Juvét az élről,aztán továbbállok.Persze nem olyan egyszerű az.

@Shelton: Köszi...
www.smart-bus.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Shelton, 2015.01.23. 21:17:09
@McEachran3: azt hiszem bele is rázódtál 😊
Ki honnan vette meg a 2015-t?
www.smart-bus.hu
Ja és persze a két szezon alatt már kaptam számos munkaajánlatot, megkeresett a Real, Barca, Dortmund. Csak hogy a nagyokat említsem.
Bocs a tripláért.
Azt sejtettem már az első szezon végén, hogy jövőre jobbak leszünk, de nem is reméltem, hogy ennyire.
Azzal az egy taktikával nyomtuk végig a szezont amit még az előző évben kitaláltam, nem számított, hogy éppen a Reading, vagy a Manchester United ellen játszottunk mindig ezzel a felállással mentünk ki.
A siker hatalmas volt.
A bajnokságot toronymagasan, 19 pont előnnyel, és 116 rúgott góllal, nyertük. Annyi góllal vertük a kicsiket és a nagyokat is, amennyivel éppen akartuk.
A BL-ben már a csoportkörben kiosztottunk egy nagy pofont a Portugál bajnoknak.
Ezzel a lendülettel meneteltünk egészen a döntőid, ahol revansot vettünk a Manchester City-n a tavalyi pofonért.
Folytattam az átigazolási politikámat, és igazoltam néhány fiatal tehetséget. A Bayern bejelentkezett Hazard-ért de nekem eszem ágában sem volt eladni, miután látták, hogy nincs esélyük lecsaptak a jó formában lévő, bár nem túl acélos Schürlére, akiért kaptam 49 milliót. A slusszpoén, hogy összesen csak 3 meccsen kapott szerepet a 49 milliós játékos a Bayernbe, ebből kétszer csereként állt be.
A vezetőség oda, s vissza volt a csapat teljesítményétől, mind a média is. Egy kicsit büszke is voltam magamra.
Kihasználva a nagy bizalmat, félve javasoltam egy új aréna építését, amibe legnagyobb meglepetésemre bele is mentek. Így eladtuk a Stamford Bridget 275 millió fontért, és elkezdődött a Zola Arena építése 57.500 férőhellyel, ami az eddigi 44.500-hoz képest előrelépés.
Kaptunk még 100 milliós szponzort a stadion építésére, így azt hiszem pont nullára jött fel a stadionépítés büdzséje.
A harmadik szezonra az elvárásaim, nem túl nagyok. A BL ha meglesz jó ha nem akkor is, a bajnoki cím megvédése azonban fontos lesz. Illetve szeretnék beépíteni néhány fiatal játékost a nagycsapatba, hogy legyen aki pótolja, Lampardot, meg Terryt ha majd szögre akasztják a cipőjüket.
Az egész szezonban, az eredmények ellenére, bajom volt a csapatmorállal. Mindig valaki lázadozott ellenem a játékidő miatt. Cech, Cahill, Ivanovic, Jackson Martínez stb. Őket még nyáron ki akarom rakni a csapatból, talán Matrínez még marad egy idényt ha csendbe marad.
Köszi, hogy elolvastad mind a kettőt.
1.Szezon
Az elvárásom a csapattól a bajnoki cím volt, illetve hogy Abra papa se legyen szomorú, egy jó teljesítmény a BL-ben.
A szezon első felében, vagy 4 féle taktikát is kipróbáltam, egyik sem működött. Aztán gondoltam egyet, és egy letámadáson, és gyors támadásokra épülő taktikát agyaltam ki, ami egy kicsit ,,rúgjunk többet mint amennyit kapunk,, taktika lett. Ez sem volt túl meggyőző de végül mégis csak ez maradt.
Csak fiatal játékosokat igazoltam, kivéve Lampard-ot. Őt a fél éves kölcsöne lejárta után megvettem, és az első góljánál felállva ordítottam. Remek teljesítményével igazolta, hogy nem hiába vettem meg. Stones és Ward-Prownse maradt még Lampardon kívül a felnőtt keretben, a többiek mentek kölcsönbe. Mind a két fiatal angol jól teljesített.
A PL-ben az első helyet sorra cserélgették egymás között a Man U, Arsenal, Man City hármas. Aztán a City inkább a kupák mellett tette le a voksát, ezért visszaestek nagyon a bajnokságban, viszont cserébe övék lett a BL, ligakupa, FA kupa hármas, ami nem kis dolog. A hajrára a United ellépett 3 pontra, amit sajnos nem tudtunk már behozni, hiába vertük meg a Liverpoolt nagyon, az utolsó fordulóban.
Az utolsó meccs a Liverpool ellen, már sugallta, hogy mire képes ez a keret ha összeszokik.
A BL-ben már a negyeddöntőben kiestem a későbbi győztes City ellen, az FA kupában, ugyanígy a City búcsúztatott.
Sem a vezetőség sem én nem voltam elégedett ezzel a szezonnal, de tudtam, hogy jövőre tarolni foguk.