A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Nem erre gondoltam. Inkább arra,hogy mindig az adott gép erejéhez mérten kell betölteni az országokat.

@Lancelot - A mentés .fm fájlja nálam még 20 év után is hízott.A Haladás mentésemben 18 év után már közel 300mb volt.Aztán töröltem egy csomó országot,és egyből csökkent a mérete.Azonnal gyorsult is a a játék.Az tény,hogy a régi adatok törlődnek.Már régóta nem tudtam megnézni pl. az 5 évnél régebbi meccseket.Az eredmény és a gólszerzők maradtak,a statisztikák törlődtek.De a fájl akkor is folyamatosan nőtt.Minden adatot nem töröl ezek szerint,halmozódik szépen.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyébként nekem is 2 csillagot ad a gép 76000 emberre.De 70 fölé nem megyek,az még kényelmes neki.Öregszik a videokártyám sajnos.Az új játékok már sírnak,hogy jó lenne nyugdíjazni.De az 2016 karácsonya előtt nem fog megtörténni.Akkor viszont kap majd egy új alaplapot is.Itt a friss élményindex.Évente esik 1 pontot esik a videokártya.Lehet hogy idén már kettőt is fog.A RAM rendben van,a proci is tartja még magát.Azon még akár húzni is tudok.Nem állok úgy,hogy 2 évente cserélgessek mindent.