A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Gomba jól mondja.Havi adatokat közöl a board confidence update,de abban csak az összeg van,nevek nélkül.Név szerint csak szezon végén írja ki.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az utolsó,amit még a Haladásnál mentettem.Ez volt a plafon.Évi 2 túrával(július+január)ennyit tudtam összehozni.Később csökkenni kezdett,mert már nem túráztam.Lusta disznó lettem.Az asszisztensre bíztam a sörmeccsek szervezését,én meg minden holtszezonban szabira mentem.15 év alatt szinte nem is voltam szabin,utána meg hónapokat.Már csak a club legend achievement érdekelt,aztán végleg lehúztam a rolót.20 év-19 NB1,17 MK,5 BL.És ennyi volt.Más karrierben nem is nyertem BL-t.De nem is érdekelt.Felvittem sok kis csapatot a pincéből,aztán a bajnoki cím után mindenhol befejeztem.Ahol meg a vándorkarrierben EL/BL döntőbe jutottam,azt mind elbuktam.Szokás szerint megint megint több veszített döntőm volt,mint megnyert.De nem panaszkodom,szép sikereim is voltak.És egy kirúgást is megéltem,ami viszont nem esett jól.
    Még egy török(vagy orosz)karrierem mindenképpen lesz,de egyelőre nem vonz a játék.Leragadtam 1197 óránál.A 08 óta mindig megvolt legalább 1700 órám,ősrégi negatív rekordot fogok dönteni.A tavalyi 2311 óra meg utópiának tűnik.Pedig időm most is lenne...

Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.04.16. 09:50:47