A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #100738 Légiós limitet nincs értelme beállítani,mert az Uniós faszi nem légiós.Így aztán vígan ki tudnak állni a csapatok 0 magyar játékossal,és meg is teszik.Saját tapasztalatból tudom.Jól gondolod,a magyarok számát kell fixálni a kezdőben,azt nem tudják kijátszani.Mi igen,de a gépi menedzser nem.
Sajnos a légiós korlátozások szerkesztése kissé komplikált,mert ahhoz új ligastruktúrát kell létrehozni.Az új ligák szerkesztése pedig összességében százas nagyságrendű változásokat jelent.Csak a fontosabbak.Meg kell csinálni a 3 ligát,a kupákat,és az ifi/tartalék bajnokságokat.Bajnokságnál a feljutók,kiesők számát,Szuperkupánál a helyszínt,és a pontos dátumot.Hozzáadni inaktív módban az amatőr ligákat.Átírni minden osztályban,kupában egyenként a cserék számát 7-re(az editorban ez alapból 5),az átigazolási időszakokat(editorban random),a valós pénzdíjakat(editor alapból nem ad),a lapok utáni eltiltásokat.Az sem árt,ha a 3 csapat(felnőtt,tartalék,ifi)különböző napokon játssza a meccseit.És ehhez jönnek még a kívánt változtatások,meg az a sok minden,ami most eszembe sem jutott.
Hosszú.Nekem megcsinálni is fél óra,nem még lépésről-lépésre elmagyarázni.Gyakorolni kell,másképp nem megy.
Megcsinálnám,megtettem másoknak is,de mostanában kerülöm az fm-et.Az editort is beleértve.