A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
gregor007 #100721 Szép estét mindenkinek!
Kisebb nagyobb kihagyásokkal évek óta gyűröm az Fm-et, jópár tíz-száz órát belepakolok az aktuális részbe minden évben, és ez az idén sincs másként. Egy ideje szokásom, hogy munkanélküliként kezdem a karrieremet, és onnan próbálom minél magasabbra küzdeni magam. Egy szűk 4 hónap munkanélküli lét után a belga Charleroi csapata szavazott nekem bizalmat az adósságaival és a számomra nem túl ideális játékoskerettel. Pénz nélkül a téli átigazolási időszakban nem tudtam erősíteni, és a csapatnak sem tudtam olyan fazont adni ami eredményes lett volna, így április elejére ismét a munkanélküliek csapatát erősítettem. Alig egy hónapot kellett várni a következő szerződésemig, amely Lengyelországba vezetett a Korona Kielce gárdájához. A 14/15-ös szezon vége az összecsiszolódásról és a csapat felméréséről szólt. Elkezdődött a 2015/16-os szezon aminek a vezetőség különösebb elvárás nélkül indított útjára. A szezon előrehaladtával a csapat mindenkit lenyűgözött többek között engem mivel a 2-4. helyek valamelyikén tanyáztunk a tavalyi 11. helyünk után. Február végén járok, a vezetőség nemrégen megkínált egy szerződéshosszabbítással (igaz csak egy éves) így ha minden jól alakul, akkor ősszel én vezethetem a csapatot az európai porondra. A csapat a második helyen tanyázik, de nagyon szoros a mezőny, az 5. helyezettnek is csak 2 pont a lemaradása mögöttünk. A kilátások jók, innen jön majd a folytatás.